North Cross ES500 E II FE

Un GPS recent apărut care poate fi de folos celor care vor să plece din țară deoarece vine cu harta completă a Europei dar și a României este acest Personal Navigation Device North Cross ES500 E II FE Full Europe/Full Romania. Nu mai trebuie să căutați păreri referitoare la acesta deoarece este un model foarte bun pentru un buget mic și în special dacă doriți să faceți o alegere inteligentă. Aș mai putea recomanda modelele ES400 E FE și ES550 HD FE Full Europe care la fel ce și acesta au același soft și hărți instalate. Singurele diferențe sunt la partea hardware adică specificații ceva mai slabe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci nu costă foarte mult. Cu un asemenea dispozitiv veți ajunge ușor și sigur la destinație oricare ar fi ea.

Poze

Aşa arată
Ce conţine pachetul

Specificaţii tehnice

Este dispozitiv de tip PDA cu receptor GPS au pe scurt este un sistem de navigație. Vine cu un procesor de 500 MHz de tip MStar 2521. Pe partea de software are program de navigare numit Mireo Cardinale Black Edition versiunea 3.1, sistem de operare Windows CE versiunea 6.0 și are harta completă a Europei dar și a României actualizate la 03.2011. Deci spre deosebire de alternativa menționată mai sus, acesta are hartă ceva mai bine actualizată.

Displayul TFT LCD de tip tactil vine cu o rezoluție de 480 cu 272 pixeli și o diagonală de 5 inci. Deci are un ecran generos pe care puteți vizualiza întregul traseu și eventuale ocolișuri, iar acea rezoluție oferă o imagine mai clară. Acest gadget se poate conecta la PC pentru actualizarea hărților prin USB 2.0. Are interfață media deci poate fi folosit deasemenea pe post de player, iar aceste fișiere de tip media pot fi stocare de exemplu pe un card 4 sau 8 giga de tip microSD deoarece are slot pentru acesta.

Pe partea de memorie, cea RAM este de 64 MB iar cea ROM de 2 giga. Acest GPS poate fi alimentat la bricheta mașinii sau dacă nu puteți să vă folosiți doar de acumulatorul Li-Ion de 1450 mAh deoarece acesta oferă o autonomie decentă. Pe lângă acest dispozitiv veți mai primi și un încărcător pentru brichetă, suport parbriz, cablu pentru conectare la PC/laptop de tip USB și bineînțeles un manual tradus în limba română în care veți găsi cam toate instrucțiunile necesare în caz că sunteți amator sau ați avut un dispozitiv de la un alt brand.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are un design elegant și foarte subțire de numai 12 mm, multe accesorii incluse, hărțile sunt actualizate, poate reda diverse fișiere media și în special cele mai cunoscute pentru ca șofatul să devină mai plăcut în caz că nu aveți un player la îndemână.

Ca minusuri: aș putea spună că o conectivitate bluetooth ar fi putut să fie utilă pentru preluarea apelurilor.

Concluzie

Acest North Cross ES500 este recomandarea mea pentru cei ce au nevoie de unul cu asemenea specificații și un preț accesibil.

Te-ar mai putea interesa