North Cross ES414

Cel mai ieftin şi vândut GPS auto este acest Personal Navigation Device North Cross ES414 Full Romania care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este ieftin spre deosebire de ES515 deoarece nu are harta întregii Europe, ci doar cea a României, dar are toate funcţiile unui PND premum. 😉

Poze

gps ieftin auto North Cross ES505 pret 1
Cutie
gps ieftin auto North Cross ES505 pret 1
Cam aşa arată

Specificaţii tehnice

ES414 are un procesor Centrality Atlas V la frecvenţa de 533 MHz. Memoria flash ROM e de 2 giha, cea RAM e de 64, iar memoria microSD maxim suportată e de 8 giga. Ecranul este de tip TFT LCD şi este unul senzitiv cu o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli, iar mărimea acestuia e de 4,3 inci.
Are USB, iar sistemul de operare cu care vine la pachet este un Windows CE versiunea 6. Din păcate nu vine cu hartă, iar programul de navigare GPS este Mireo Cardinale versiunea 3.1.
Designul este unul ultra subţire, iar greutatea este de 157 grame. Bateria este de 1000 miliamperi, aparatul poate reda audio-video, are intrare căşti, iar ca o caracteristică specială sunt clădirile 3D.

Păreri pro și contra achiziției

Pro achiziţia acestui PND e faptul că e ieftin şi are toate funcţiile care le găsiţi şi la GPS-urile scumpe.
Un minus e faptul că nu vine cu harta Europei, dar vine cu cea a României… de aici şi preţul mic.

Prețuri

Cel mai bun preț pentru acest PND e undeva la 299 lei și nu cred că o să găsiți ceva mai ieftin și bun.

Alternative

ES515 ar fi o alternativă cu harta FullEurope și de aceea ar putea fi considerată o variantă premium… oarecum.

Concluzie

Dacă doriţi un GPS ieftin şi de calitate atunci acest ES414 ar fi o alegere bună. Ar fi ideal pentru acele persoane care merg în vacanță în România și nu au neaparat nevoie de harta Europei, ci doar a României, iar prin achiziția acestui aparat fac economie de vreo 100-200 de lei față de versiunea cu harta Europei.

3 comentarii la „North Cross ES414”

  1. Am luat si eu un GPS dinasta pentru camionul meu pentru ca nu am avut bani de mai mult si vreau sa stiti ca e foarte bun desi nu e recomandat pentru camioane.

  2. E destul de bunicel. Calitativ e ca si sistemele de la Evolio adica acelea din Romania. Eu am unul de un an si nu pot spune ca am intampinat probleme majore cu el si de aceea il recomand.

Lasă un comentariu