North Cross ES400 E

Un nou GPS sau sistem de navigație e acest Personal Navigation Device North Cross ES400 E RO care e ultra subţire (ca ES500 E II RO care are harta ţării noastre în pachet) deoarece are 12 milimetri şi costă puţin (spre deosebire de ES550 HD RO care ar putea fi considerat o alternativă). Pe scurt, detaliile tehnice ale acestui personal navigation device ar fi ecranul cu diagonală de 4,3 inci, sistemul de operare Windows 6 CE (ştiu că nu prea ar intra la specificaţii tehnice), display-ul cu o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli de tip LCD cu capacitate touch, procesorul de 500 mega şi bateria de 1000mAh.
L-ai cumpăra deoarece vine cu sistem de operare de ultimă generaţie, are 64 mega de RAM şi 2 giga de flash intern, memorie extensibilă prin card de 8 giga (micro SDHC), USB şi deoarece are soft de navigare Mireo cardinale Black Edition versiunea 3.0. Nu trebuie uitat nici de faptul că are harta României inclusă în pachet (actualizată în luna martie 2011) şi faptul că preţul e mic, are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci are un preț oarecum bun și accesibil pentru buzunarul oricui și poate fi de folos ori de câte ori vă aflați într-o aglomerație deoarece cu acesta puteți să vedeți rute ocolitoare.

Aşa arată
Ce conţine pachetul


Specificaţiile tehnice ale acestui GPS ES400 sunt detaliate în rândurile ce urmează. Astfel acest GPS e destul de performant deoarece are un procesor M Star 2521 de 500 megaherţi şi 64 mega de RAM. Pe partea de memorie are flash de 2 giga şi oferă posibilitatea de a i se extinde memoria cu card micro SD de 8 giga. Software-ul e de ultimă generaţie deoarece GPS-ul are MS Windows CE 6 şi Mireo Cardinale versiunea 3.1 (Black Edition). Iar, ca hartă are harta României din luna a treia a anului acesta. Are interfaţă multimedia şi conector USB pentru a fi legat la PC şi trebuie să ştiţi că în pachet e inclus cablul USB şi încărcătorul la bricheta maşinii. De asemenea în pachet e inclus suportul pentru ca GPS-ul să fie montat pe parbriz şi un manual de utilizare în limba română.

Mai jos voi enunţa câteva păreri pro şi contra achiziţiei.

Ai cumpăra acest GPS deoarece e ieftin (preţurile se învărt în jurul sumei de 289 lei) şi deoarece are ecran cu suport touch cu o diagonală de peste 4 inci şi cu o rezoluţie impresionată. Nu trebuie neglijat nici faptul că are sistem de operare ok, un program de navigaţie popular şi harta ţării inclusă în pachet.
Nu mi-a plăcut la cest aparat că nu are memorie RAM mai multă şi că nu are bluetooth pentru mâini libere.

Ca o concluzie acest sistem de navigaţie North Cross ES400 E RO ar fi recomandat acelor persoane care vor un GPS ieftin pentru a nu se rătăcii prin ţară… dacă vor să facă turul României într-un mod plăcut și sigur.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „North Cross ES400 E”

  1. Arat destul de bine dar acest gps trebuie privit din prisma pretului deoarece nu gasesti mare lucru la acesti bani. Pentru cei care vor ceva si mei iaftin exista si varianta fara soft si aceea costa aproape 200 lei adica cu vreo 50 lei mai putin. Dar ma gandesc ca ar fi mai recomandata varianta cu software.

  2. Cred şi eu că multă lume îl va analiza din prisma preţului şi cred că va fi un best buy în perioada ce va urma.

Comentariile sunt închise.