≡ Meniu

North Cross ES400 E v2

North Cross ES400 E v2 vine în 3 variante (FE – harta Full Europe, Ro – harta România și fără hartă), iar eu aș recomanda-o pe prima deoarece vine cu tot ce îți trebuie. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi care e valabil pentru varianta FE, iar celelalte costă undeva pe jumătate. North Cross e unul dintre cele mai puternice branduri când vine vorba de sisteme de navigație, ar alegând un model de la ei nu o să regretați.

Poze

Se poate observa că e un model destul de compact, iar acest lucru se datorează faptului că are un ecran mediu de 4.3 inci cu o rezoluție 480 pe 272 pixeli. Această mărime asigură o vizibilitate mai mare și vizionarea fără probleme a hărților instalate. Normal că și acest model e unul subțire, că doar e la modă slim, iar acest lucru vă ajută să îl țineți mai bine în mână.

Aşa arată

Ce conţine pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

North Cross ES400 E v2 vine cu un cip MStar 2521 și cu 128 mega memorie RAM care e destul de mult în opinia mea deoarece în trecut majoritatea GPS-urilor aveau doar 64MB RAM. Vine doar cu 2 GB memorie internă, dar poate fi atașat un card de maxim 8 giga pentru a-i mări memoria. Vine cu software la pachet cum ar fi sistemul de operare Windows CE 6 și Mireo Cardinale Black Edition 3.1.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; e și media player putând fi utilizat pentru redarea celor mai populare formate media; pachetul cu care e livrat conține tot ce ai avea nevoie pentru a-l folosi eficient; arată bine, iar designul ultra slim e foarte plăcut… zici că e tabletă.
Contra: memoria internă nu e chiar așa de mare; suportă carduri de doar maxim 8GB; nu are Android.

Concluzie

În cazul în care ești șofer profesionist ori vrei să mergi undeva în concediu eu îți recomand acest sistem de navigație care nu doar arată bine, ci e foarte ușor de utilizat. Ecranul e măricel, dar nu încurcă vizibilitatea, iar din această cauză hărțile se vor vedea foarte clar.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • daniel

    buna,am si eu unul si as vrea sa actualizez hartile la nivelul anului 2013 europa si romania,cum fac?Help.cu stima,multumesc anticipat

Lasă un comentariu

Abonează-te la Oferte Black Friday

O să fii primul care pimește ofertele de top de Black Friday.

Acum intră pe e-mail și confirmă abonarea!