North Cross ES400 E v2

North Cross ES400 E v2 vine în 3 variante (FE – harta Full Europe, Ro – harta România și fără hartă), iar eu aș recomanda-o pe prima deoarece vine cu tot ce îți trebuie. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e valabil pentru varianta FE, iar celelalte costă undeva pe jumătate. North Cross e unul dintre cele mai puternice branduri când vine vorba de sisteme de navigație, ar alegând un model de la ei nu o să regretați.

Poze

Se poate observa că e un model destul de compact, iar acest lucru se datorează faptului că are un ecran mediu de 4.3 inci cu o rezoluție 480 pe 272 pixeli. Această mărime asigură o vizibilitate mai mare și vizionarea fără probleme a hărților instalate. Normal că și acest model e unul subțire, că doar e la modă slim, iar acest lucru vă ajută să îl țineți mai bine în mână.

Aşa arată
Ce conţine pachetul

Specificaţii tehnice

North Cross ES400 E v2 vine cu un cip MStar 2521 și cu 128 mega memorie RAM care e destul de mult în opinia mea deoarece în trecut majoritatea GPS-urilor aveau doar 64MB RAM. Vine doar cu 2 GB memorie internă, dar poate fi atașat un card de maxim 8 giga pentru a-i mări memoria. Vine cu software la pachet cum ar fi sistemul de operare Windows CE 6 și Mireo Cardinale Black Edition 3.1.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; e și media player putând fi utilizat pentru redarea celor mai populare formate media; pachetul cu care e livrat conține tot ce ai avea nevoie pentru a-l folosi eficient; arată bine, iar designul ultra slim e foarte plăcut… zici că e tabletă.
Contra: memoria internă nu e chiar așa de mare; suportă carduri de doar maxim 8GB; nu are Android.

Concluzie

În cazul în care ești șofer profesionist ori vrei să mergi undeva în concediu eu îți recomand acest sistem de navigație care nu doar arată bine, ci e foarte ușor de utilizat. Ecranul e măricel, dar nu încurcă vizibilitatea, iar din această cauză hărțile se vor vedea foarte clar.

Un comentariu la „North Cross ES400 E v2”

  1. buna,am si eu unul si as vrea sa actualizez hartile la nivelul anului 2013 europa si romania,cum fac?Help.cu stima,multumesc anticipat

Lasă un comentariu