North Cross ES400 E FE

Acest Personal Navigation Device North Cross ES400 E FE Full Europe e un GPS bun și considera alternativă la ES500 E II FE și ES550 HD FE. E superior deoarece are harta întregii Europe, adică harta Full Europe. E un GPS sau Personal Navigation Device recomandat de faptul că are 12 milimetri grosime (e ultra subţire), sistemul de operare e de actualitate (Windows CE versiunea 6), ecranul e mare (are o diagonală de 4,3 inci) şi are suport touch. Nu ar trebui neglijat nici faptul că are o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli ceea ce e foarte bine pentru un GPS ieftin. Un alt lucru care îl recomandă e un preț bun Vezi prețul special de azi »  despre care spun că e destul de bun.

Mai jos sunt câteva imagini cu acest PND şi puteţi vedea că semănă cu restul PND-urilor de la acest producător.

Aşa arată
Ce conţine pachetul


Cred că ar fi indicat să precizez specificaţiile tehnicedetaliate ale acestui aparat în rândurile ce urmează. ES400 E FE are un procesor de 500 megaherţi de tip MStar 2521 şi stă destul de bine pe partea de memorie deoarece are 64 mega de RAM şi flash intern de 2 giga. Memoria poate fi extinsă cu carduri micro SDHC de până la 8 giga şi asta e un lucru întâlnit şi la restul aparatelor de acest tip. În pachetul acestui aparat există un încărcător de brichetă, cablul USB, suport de parbriz şi un manual cu instrucţiuni în limba română. Ca şi conexiuni are doar USB. Era interesant dacă avea şi bluetooth pentru a pute fi folosit ca mâini libere. Bateria ţine destul de mult deoarece are 1000 mAh şi e de tip Litiu Ion. Pe partea de software are Windows CE 6, programul de navigare Mireo Cardinale versiunea 3.1 (e o variantă Black Edition) şi hărţi din luna martie a acestui an (harta României şi a întregii Europe).

Preţul acestui dispozitiv e de circa 299-359 lei şi în opinia mea e un preţ foarte bun sau cel mai mic preţ de pe piaţă.

Ca alternativă aş putea recomanda două modele de la același producător care vin cu specificații diferite: ES550 HD FE și ES500 E II FE.

Câteva păreri pro şi contra achiziţiei acestui GPS sunt după cum urmează. Pentru achiziţia acestui dispozitiv ar fi faptul că e ieftin, că are software de ultimă generaţie, stă bine pe partea de memorie şi faptul că suportă carduri de până la 8 giga.Contra achiziţiei ar fi faptul că nu are bluetooth şi cam atât.

Modelul ES400 E FE ar fi ideal pentru acele persoane care vor un sistem de navigaţie ieftin, dar capabil.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „North Cross ES400 E FE”

Comentariile sunt închise.