Noontec A9 Smart TV Box

Fie că vrem sau nu, Androidul e prezent peste tot și mai nou și pe media playere. Până acum vedeam Android pe telefoanele mobile și tabelete, dar uite că și-a făcut apariția și pe playere cum e media palyerul Noontec Smart TV cu Android Noontec A9 sau Noontec A9 Smart TV Box cum mai e numit. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e ceva mai mare ca alte modele, însă sistemul de operare și conectivitatea wireless își spun cuvântul.

Poze

Se poate vedea că nu e o chinezărie deoarece are un ambalaj de nota 10, iar pachetul e unul foarte cuprinzător. Are două telecomenzi, din care una are funcții standard, iar cealaltă e una mai mare fiind o tastatură cu care poate fi controlat sistemul de operare. De asemenea această tastatură are un touchpad care e ca la laptop și cu acestuia se poate controla mausul OS-ului.

Cutia
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

Noontec A9 poate reda multiple formate audio și video printre care se numără *.mkv. Are multiple porturi printre care HDMI, USB, LAN și wireless LAN. Greutatea e una mică de undeva la jumătate de kilogram, iar în pachet sunt livrate o tastatură, o telecomandă și diferite cabluri. Vine și cu un manual de utilizare pentru cei pasionați de cititul instrucțiunilor.

Păreri pro şi contra

Pro: are un sistem de operare popular și dacă vreți am văzut să se poate actualiza la Android 4 (însă nu recomand să instalați versiuni din surse neoficiale.); prețul nu e prea mare fiind în funcție de dotări; având Android înseamnă că poate fi folosit pentru rularea diferitelor jocuri și aplicații (are suport Android Market cunoscut ca Google Play).
Contra: nimic. Are Flash, adică Adobe Flash și asta ar putea să încetinească browsingul web și de aceea poate că ar fi recomandat să-l dezactivați.

Concluzie

Dacă ai un TV mai slab care nu poate reda filme de pe harduri ori memorii externe atunci cred că acest model ar fi unul foarte bun deoarece are suport mkv și poate fi folosit pentru jocuri. Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre ce e inclus în pachet vă recomand să vizionați preview-l de alături care e unul destul de bun hiar dacă lumina e cam slabă și claritatea clipului lasă de dorit.

Lasă un comentariu