Nokia X7-00

Actualizare 21 iunie: Telefonul mobil Nokia X7-00 Light Steel este de astăzi în oferta celor mai mari magazine online de profil și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nokia X7-00 Light Steel este un telefon care promitea multe şi acum că a apărut pot spune că nu i-a dezamăgit pe cei care şi l-au luat. Telefonul X7 nu arată rău, dar sistemul de operare – Symbian – e depăşit ca cel al lui Nokia 701. Din păcate acest producător se încăpăţânează să facă telefoane cu acest OS şi eu sunt de părere că va avea numai de pierdut. Ceilalţi producători fac telefoane foarte reuşite că Android… poate ar trebui ca şi acest producător să treacă la acest OS. Dar, până la urmă nu contează neaparat sistemul de operare al unui telefon mobil, ci ce poţi face cu acel mobil.

Poze

Date despre sistemul de operare
Este un mobil subţire
Capac

Caracteristici principale

Cu Nokia X7 Light Steel ai parte de divertisment superior datorită ecranului mare de 4 inci. Astfel poţi descărca jocuri HD de pe magazinul Ovi şi le poţi juca fluent pe acest telefon. Este realizat din oţel inoxidabil şi designul acestui Nokia este unic şi foarte atrăgător. Chiar dacă nu are Android, Nokia X7 are integrat Twitter şi Facebook pentru a fi la curent cu ce se întâmplă pe acele reţele sociale. Ecranul de start este realizat aşa încât să ai la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie în timp real. Astfel ai în direct acces la e-mail, Facebook şi Twitter. Faţă de iPhone, acest terminal are suport pentru Flash, iar site-urile care le vei vizita vor fi afişate cu animaţii.

Specificaţii tehnice

Nokia X7 Light Steel este un telefon inteligent cu ecran senzitiv, tastatură standard şi suport pentru reţele 2G şi 3G. Sistemul de operare este Symbian Anna, deci nu e vorba de Android de la Google sau Windows 7 Phone de la Microsoft. Greutatea este una de 146 grame, deci nu e mare şi e un telefon care va intra uşor în buzunar. Ca toate celelalte telefoane populare în acest moment şi Nokia X7 Dark Steel are suport pentru carduri MicroSD de până la 32 de giga. (Are inclus în pachet un card de 8 giga.) Pentru unii ecranul este piesa de rezistenţă a acestui telefon deoarece are 4 inci, ore rezoluţie de 640 pe 360 pixeli şi poate reda 16 milioane de culori. (Am uitat să precizez că este un ecran OLED). Pe partea de conectivitate are GPRS clasa 33, bluetooth 3, wireless b/g/n, micro USB şi jack pentru căşti. Camera foto este una de 8 megapixeli cu bliţ integrat (are Dual LED) şi posibilitate de a filma 720p.

Păreri pro şi contra

Pro: are o cameră cu mulţi megapixeli (8), poate filma HD, arată foarte bine, e construit din oţel inox şi este realizat de un producător de renume – Nokia.
Contra: era interesant dacă avea Android.

Preţuri

Nokia X7-00 Light Steel vine la un preţ de circa 1549 lei şi astfel este unul dintre cele mai ieftine telefoane inteligente.

Concluzie

Dacă eşti fan Nokia sau vrei un telefon de ultimă generaţie practic atunci acest telefon mobil Nokia X7 Dark Steel ar fi unul ideal pentru tine.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Nokia X7-00”

  1. Hai ca m-ai facut sa-l cumpar, dar de la … ca e mai ieftin. Telefoanele acestora nu vin cu super sisteme de operare dar pana la urma se vede faptul ca Nokia e numarul 1 in telefoane pt ca nici telefoanele HTC nu au design si camera ca un tel finlandez.
    Pana acum am avut numai telefoane finlandeze si nu creau s-mi cumpar altceva pt ca si bateria tine destul de mult si meniurile sunt simple de navigat.

  2. Sunt făinuţe telefoanele Nokia, dar trebuie să recunoaştem că au pierdut teren în faţa LG şi Samsung la unele capitole.

  3. Au pierdut ca nu au ales Android dar din perspectiva mea nu este o pierdere asa de mare si Nokia X7 e foarte reusit si il recomand.

Comentariile sunt închise.