Nokia X2-02 Dual SIM

Acest telefon mobil Nokia X2-02 Dual SIM Dark Silver (dar există şi varianta Red) se adresează celor care vorbesc destul de des la telefon şi au două cartele SIM. Nu are importanţă de la ce operatori de telefonie sunt cele două cartele deoarece telefonul e deblocat. Având în vedere cât costă şi ce specificaţii tehnice are, pot spune că-şi merită banii. În mare, are un ecran de 2.2 inci QVGA, memorie internă de 10 MB, cameră de 2 MP şi acumulator decent. Din păcate trebuie să achiziţiona un card în caz că doriţi să ascultaţi melodiile preferate. Iar dacă trimiteţi destul de multe mesaje, vă recomand un 200 Asha care are tastatură QWERTY. În rest pot să spune că e un model funcţional şi fiabil de la un producător foarte bun. Nokia X2-02 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Spatele

Specificații tehnice

Ecranul TFT de 2.2 inci are o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli şi nu e unul tactil. Deci veţi juca o mulţime de jocuri interesante pe acesta în special datorită rezoluţiei bune. Pe partea de multimedia are slot pentru card microSD (de maxim 32GB), cameră foto de 2MP (posibilitate de filmare), radio FM, difuzor şi mufă 3.5 mm. Chiar dacă camera foto nu e una cu blitz sau autofocus, e oarecum decentă la un aşa preţ. La capitolul comunicaţii de date are GPRS, EDGE, bluetooth 2.1 şi microUSB. Vine în mai multe culori doar că sunt puţini cei care şi-ar lua unul pe portocaliu/violet şi deci vă recomand doar pe negru sau roşu (pentru „el” sau pentru „ea”). Acumulatorul său e unul destul de decent deoarece puteţi vorbi vreo 9 ore şi ceva iar telefonul poate să funcţioneze vreo 440 de ore în mod stand-by. E vorba de o baterie de 1020 mAh de tip Li-Ion (cod BL-5C). Navigarea se poate face doar prin WAP şi puteţi chiar socializa datorită unor aplicaţii gata preinstalate (Facebook şi Twitter).

În pachetul său veţi găsi telefonul, căştile stereo WH-102, încărcătorul şi bateria.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi un mp3/mp4 player bun, are meniu ergonomic, suport pentru carduri mari, robust şi accesibil.

Minusuri: nu are card inclus, dar numai dacă doriţi să-l folosiţi pe post de player.

Concluzie

Dacă vă place acest model Nokia X2-02 nu văd de ce nu l-aţi încerca în special dacă aveţi mai multe cartele SIM. Pentru a vă face o idee despre el, am pus un clip Youtube cu despachetarea sa (nu vine cu acele căşti roşi ci cu nişte căşti clasice fără membrane):

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia X2-02 Dual SIM”

  1. Este cel mai prost telefon pe care il puteti cumpara ! L-am luat de o luna si are deja 2 intrari in service si degeaba, se pare ca au un bug comun. Se opreste din senin, pierde semnalul, se blocheza in mesaje, cand primesti mesaj uneori se reporneste si agenda daca e pe sim nu apare numele care te suna. Un rahat de telefon infect

Comentariile sunt închise.