Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nokia X2-01 Deep Grey

Acest telefon mobil Nokia X2-01 Deep Grey e un model performant, compact, accesibil şi “arătos”. Pe piaţa telefoanelor mobile apar din ce în ce mai multe telefoane cu tastatură QWERTY, însă multe dintre ele nu sunt prea accesibile. Acesta vine cu un ecran generos de 2.4 inci, 64 MB memorie internă, cameră foto VGA şi o autonomie decentă. Nu e un smartphone cu ecran tactil ci un telefon destul de funcţional pentru acel preţ şi care îşi merită banii. Acesta e disponibil în diverse culori dar configuraţii sunt relativ acelaşi. O alternativă de la acelaşi producător dar care are alte caracteristici speciale e C2-06 Dual SIM şi care nu are tastatură QWERTY dar e un gadget care suportă două cartele SIM şi are ecran tactil. Acest X2-01 de la Nokia are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Pe gri fumuriu

Spatele

Specificații tehnice

Cântăreşte undeva la 107 grame, e destul de robust chiar dacă nu e aşa de scump şi încape în orice buzunar. Suportă un ecran TFT de 2.4 inci la o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli şi acesta reproduce un număr de 256K culori. Pe lângă tastatura QWERTY are şi un buton special pentru redarea fişierelor audio. Pe partea de porturi şi conectivitate are mufă 3.5 mm (conectare căşti), GPRS, EDGE, bluetooth şi micro USB 2.0 (dar nu vine cu WLAN sau 3G).

Pe partea de multimedia are slot pentru card microSD de maxim 16GB (card de 4 GB inclus), cameră foto VGA fără blitz, radio FM, suport pentru cele mai uzuale fişiere media. Memoria internă a acestuia e de 55 MB, cea ROM e de 128 MB iar cea RAM e de 64 MB. Acumulator ce-l vom găsi la acest telefon e unul de 1020 mAh care oferă o autonome de 480 de ore în stand-by şi de 4-5 ore de convorbiri (în 2G bineînţeles).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: husă şi card incluse în pachet, arată bine, tastatură ergonomică, sistem de operare Symbian seria S40, destul de accesibil şi provine de la un producător foarte cunoscut.

Minusuri: autonomie putea fi mai mare iar pozele realizate cu camera foto nu sunt prea strălucite.

Concluzie

Acest telefon mobil Nokia X2-01 e un model foarte interesant şi care e destul de apreciat de cumpărători. Momentan aveţi de ales între două modele (negru sau roşu), dar în curând va fi şi un model pe alb.  Jos am postat un clip în care se poate viziona despachetarea acestui gadget:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu