Nokia X1-01 Dual Sim

Un astfel de telefon mobil Nokia X1-01 Dual Sim Dark Grey e cea mai accesibilă soluţie pentru cei care folosesc două cartele SIM şi au nevoie şi de un mp3 player. Spuna asta pentru că are mufă jack de 3.5 mm şi deci puteţi conecta orice tip de căşti doriţi. Însă pentru a asculta şi la radio, aveţi nevoie de căşti corespunzătoare. Însă dacă aveţi un buget dublu faţă de acesta, recomandarea mea de la acest producător e 200 Asha. Însă, cu acesta veţi face o alegere bună chiar dacă va fi una ieftină deoarece autonomia sa e pe măsură. Acest X1-01 pe gri fumuriu are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pornit
Suport pentru două cartele SIM

Specificații tehnice

Are o greutatea de numai 91 de grame şi o grosime de 16 mm. Ecranul TFT de 1.8 inci cu o rezoluţie de 128 cu 160 pixeli. Eu nu consider că lipsa camerei foto ar putea fi un minus deoarece rezoluţia ecranului e destul de slabă. Atunci când ascultaţi muzică, puteţi folosi tastatura pentru a  regla volumul. Pe partea de multimedia are un difuzor, posibilitate setării unui ton de apel în format mp3, câteva jocuri preinstalate, mufă audio 3.5 mm, mp3 player, slot microSD (suport de maxim 16 GB) şi radio FM. Pe partea de comunicaţii are doar 2G. Nu cred că bluetooth-ul v-ar fi fost de folos în special că e vorba de un telefon foarte ieftin şi care se adresează celor care au două cartele SIM.

Alte caracteristici care ar trebui să le menţionez ar fi: lanterna, organizatorul, ceas vocal şi T9. Are o baterie Nokia BL-5J care oferă o autonomie pe măsură şi aici mă refer la 13 ore de convorbiri, 36 ore de muzică şi circa 1000 de ore în stand-by. Vine în mai multe culori dar pe Dark Grey (gri fumuriu) cred că-i stă mai bine. Dacă doriţi o altă culoare, puteţi să achiziţionaţi un capac în culoarea dorită.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie decentă pentru un astfel de telefon, ton de apel mp3, suportă până la 500 de contacte, robust, poate fi un bun mp3 player şi suport pentru card.

Minusuri: ecranul putea avea o rezoluţie ceva mai bună.

Concluzie

Acest telefon Nokia X1-01 e unul dintre cele mai accesibile modele cu suport pentru două cartele, de aceea nu văd de ce nu optaţi pentru acesta. Jos am pus un clip cu acest Nokia X1:

Lasă un comentariu