Nokia E7

În acest review, voi scrie despre un nou model de smartphone numit Nokia E7 Dark/Grey. Acest telefon mobil are un preţ de 2399 lei. Acesta este cel mai nou smartphone. Nu ştiu cât succes va avea, însă arată foarte bine, are tastatură Qwerty de tip culisantă după cum vedeţi în poze şi are sistem de operare Symbian versiunea 3. S-ar putea ca acesta să fie ultimul telefon mobil cu Symbian deoarece Nokia a început o colaborare cu Microsoft, pentru a scoate telefoane mobile Nokia cu Windows Mobile 7.

Poze

Tastatura
Telefonul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, este destul de uşor (176 grame), are un ecran tactil de tip AMOLED de 4 inci la o rezoluţie de 360 cu 640 pixeli, are o memorie internă de 16GB, memorie RAM de 256 MB,  1GB ROM, GPRS şi EDGE de clasa 32, 3G, Wi-Fi, bluetooth versiunea 3.0, USB versiunea 2.0, cameră de 8MP cu autofocus şi blitz cu led dublu, are cameră secundară pentru video telefonie, sistem de operare Symbian v3.0, procesor de 680MHz, radio FM şi este disponibil în cinci culori interesante (gri închis-Dark/Grey, argintiu alb, verde, albastru şi portocaliu).

Ca minusuri, Nokia E7 Dark/Grey nu are slot pentru card.

Autonomia bateriei de tip 1200 mAh este de circa 15 zile în stand-by şi 8 ore de convorbiri.

Concluzie

Este un smartphone interesant şi modern. Are diverse aplicaţii pentru editarea fişierelor de tip Office (Word, Excel, Pdf, Power Point etc. ). Pachetul include telefonul mobil, cablul de conectare, încărcător AC-10, căştile stereo, Nokia WH-205 şi CA-179. Playerulmedia suportă toate formate media cunoscute.

Deci Nokia E7 de culoare Dark/Grey este un gadget la modă pentru orice fel de persoană şi are un preţ competitiv.

Te-ar mai putea interesa