Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nokia E5

Un telefon Nokia destul de nou este acest telefon mobil Nokia E5 Carbon Black care se adresează oamenilor afaceri dar şi celor care trimit destul de des SMS-uri, MMS-uri dar şi Email-uri, deoarece are tastatură de tip QWERTY şi poţi scrie foarte repede cu ajutorul ei. Deci dacă aţi mai avut un Nokia cu sistem de operare Symbian mai vechi atunci ar trebui să trecei la un E5 pentru că este mult mai performant şi mai bun. Nokia E5 Carbon Black are un preţ de pornire de la 599 lei. Mai sunt şi alte culori, cum ar fi Chalk White, Sky Blue, Copper Brown, Silver Grey, dar mie mi-a plăcut mai mult acesta pe negru (Carbon Black). Telefonul vine şi ca o alternativă mai ieftină la E6 care e mai nou şi la C5-03 care are un preţ similar.

Poze

Ce conţine pachetul

În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

E un smartphone cu ecran TFT fără touch dar cu tastatură QWERTY dar nu este unul Dual SIM. Vine cu senzor pentru lumină ambientală şi sistem de operare Symbian versiunea 9.3. Are slot de memorie MicroSD până la 32 de giga, şi o memorie internă de 256 de MB. Ecranul are o diagonală de 2,36 inci la o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli la un număr de 256k culori.

Pe partea de conectivitate telefonul are GPRS şi EDGE clasa 12, bluetooth versiunea 2.0, Wi-Fi, mufă pentru căşti 3,5 mm şi MicroUSB 2.0. Camera video/foto e de 5 MP cu blitz LED şi autofocus şi zoom digital 3x, care scoate poze până în rezoluţii de 2592 cu 1944 pixeli.

Bateria Li Ion de 1200 mAh are o autonomie de circa 18 ore de convorbiri şi două săptămâni în stand-by. Vine cu o mulţime de aplicaţii printre care Quick Office Suite, ZIP, Adobe Flashlite 3.0, Adobe PDF Reader şi Client FacebookSAR. Pachetul lui Nokia E5 conţine setul cu căşti stereo Nokia WH-102, încărcătorul Nokia AC-8, ghidul de utilizare şi acumulator Nokia BL-4D.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri:  are autonomie foarte bună, preţ accesibil, vine de la un producător foarte bun, destule culori (Chalk White, Sky Blue, Copper Brown, Silver Grey), scoate poze destul de bune, şi poate fi util oricând.

Ca minusuri:  nu are Android (sunt fan Android), peste câteva luni poate vom vedea astfel de telefoane cu Windows 7 Phone sau Mobile.

Concluzie

Acest telefon mobil Nokia E5 Carbon Black este un destul de practic pentru cei socializează prin mesaje de tot felul şi faptul că vine în multe culori (Chalk White, Sky Blue, Copper Brown, Silver Grey) poate constitui un avantaj dar în România s-ar putea să nu le găsim chiar pe toate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu