Nokia C3

Un telefon cu tastatură completă este acest telefon mobil Nokia C3 Golden (gold sau auriu). Ar putea fi considerat o alternativă aurită la Nokia C3-01 Touch & Type Silver. Costă undeva la 389 lei… având cea mai bună valoare sau fiind telefonul cu cea mai bună valoare.

Nokia C3 Golden (ca merele Golden 😀 ) este un telefon clasic (fără ecran 3D, senzitiv, 3G, Android, WP7 ori alte lucruri neimportante). Cred că li se potrivește acelor persoane care activeză într-o anumită industrie muzicală și vor un telefon special… aurit.

Poze

Cutie
Pornit

Păreri pro și contra

Pro: are tastatură completă foarte utilă celor ce comunică mult prin mesaje și prețul este mic. Un alt plus ar putea fi autonomia mare a bateriei.

Contra: pentru mulți acest telefon pare unul depășit în aceste vremuri ale megapixelilor, 3G-ului și Androidului.

Specificații tehnice

Nokia C3 nu are ecran senzitiv, dar este un telefon clasic cu tastatură completă. Din păcate nu este compatibil 3G, dar are 2 G. 😀
Nu este dual sim, n-are nici GPS, dar are o greutate de 115 grame și o autonomie de undeva la 4 zile.
Suportă carduri microSD de până la 8 giga, iar memoria internă e de 55 mega.
Ecranul este unul TFT de 320 pe 240 pixeli cu 262 mii de culori, iar diagonala este un mică de doar 2,4 inci.
Pe partea de conectivitate nu stă foarte bine, dar are GPRS clasa 32, bluetooth, wireless LAN, microUSB și jack pentru căști.
Camera foto este una modestă de 2 megapixeli și are un zoom digital de 4x.
Are radio, agenda are doar 1000 intrări și player Flash. De asemenea în pachet este inclus și un card de memorie de 2 giga de la Nokia… din partea casei.

Concluzie

Telefonul mobil Nokia C3 Golden este perfect pentru cei care scriu multe SMS-uri și caută un telefon mic și cu o autonomie impresionantă, iar calitatea să fie… finlandeză (made in Romania – comuna Jucu).

3 comentarii la „Nokia C3”

  1. Este un telefon mobil care m-a impresionat prin design. Eu am modelul Black, dar e fainut si acest model Golden… ca merele golden.
    Cei de la Nokia au facut intotdeauna telefoane bune iar acesta este un exemplu de telefon foarte reusit.

  2. Nokia C3 este un telefon bun, mie imi place. Eu inca de la inceput am avut telefoane de la nokia si toate mi-au placut, sunt rezistente, iar bateria are durata lunga de viata si imi place noul design de culoare aurie.

Lasă un comentariu