Nokia C2-01

Nokia C2-01 nu e smartphone, dar vine cu sistem de operare Symbian S40 și e un celular foarte apreciat deoarece are taste. Da, unele persoane nu apreciază telefoanele cu ecran senzitiv și îți cumpără doar telefoane cu taste. Modelul de față e spuma telefoanelor cu taste și nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Modelul acest vine pe black și silver, iar mie îmi place cel ai mult modelul de culoare negră. E un telefon mic de undeva la 90 de grame și acest lucru îl face ușor de cărat în buzunar, deci portabil. Deoarece e mic, are un ecran de 2 inci cu rezoluție 240 x 320 și 256 mii de culori.

Din față
Din față
E subțire
E subțire

Specificaţii tehnice

Telefonul Nokia C2-01 nu e smartphone, dar suportă jocuri și aplicații Java, iar playerul integrat e unul care poate reda o mulțime de formate media. Astfel, telefonul vine și ca o alternativă la un mp3 player, iar memoria de 46 de mega poate fi mărită cu carduri MicroSD care sunt destul de ieftine. Dacă te-ai săturat de muzica proprie atunci poți asculta și la radio deoarece telefonul acesta are suport pentru radio (sunetul e unul de calitate bună datorită căștilor).

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu aplicații (Opera Mini care e un browser de navigat pe Internet); prețul nu e deloc mare; e realizat de un brand de european; vine cu o mulțime de conexiuni și porturi cum ar fi USB și bluetooth; are suport pentru carduri; nu e codat ceea ce înseamnă că puteți pune ce cartelă vreți în el, inclusiv de la Digi; are o cameră de 3.2 megapixeli care scoate niște poze decente.
Contra: ecranul e mic.

Concluzie

Dacă vrei un telefon care să poată fi utilizat cu ușurință atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu îl recomand doar eu, ci prețul și calitatea sa. Faptul că vine de la Nokia e un mare plus deoarece acesta e un brand foarte puternic care face telefoane fiabile. Chiar dacă nu vine cu Android, o să puteți intra pe ‘net cu el deoarece are Opera (conexiunea la internet o să se facă dacă o să aveți o opțiune de Internet pentru că telefonul nu vine cu wireless).

Te-ar mai putea interesa