Nokia 610 Lumia

Nokia dintotdeauna s-a priceput la telefoane și un model reușit de la ei e Nokia 610 Lumia. Acesta vine pe trei culori (black, cyan și white), iar mie îmi place cel mai mult varianta black (adică pe negru). Nici nu costă prea mult deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Poate mulți dintre cei care citesc aceste câteva rânduri vor să și-l cumpere la abonament, dar eu vă sfătuiesc să-l luați la liber (adică fără abonament) deoarece cu abonament vine mai scump și e hoție pe față.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că nu prea arată ca modelul 710 Lumia, dar tot arată foarte bine. Fiind n model nou ca Nokia 202 Asha e normal să vină cu un design special și „beton”. Din aceste două imagini nu se prea poate vedea ce dotări are telefonul pe partea de porturi și de aceea vă recomand vizionarea clipului de la final care e un preview oficial ale capabilităților smartphone-ului.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Telefonul Nokia Lumia 610 vine cu Sistemul de operare Windows Phone 7.5 care e unul foarte avansat și la fel ca Android e extensibil cu aplicații și jocuri. Dacă ar fi să prezint o alternativă cu Android atunci cred că cea mai bună ar fi Samsung Galaxy Ace Plus S7500 deoarece are un preț asemănător, iar pe partea de specificații stau asemănător.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un preț foarte bun; designul e mai mult decât reușit și se poate vedea clar diferența dintre un telefon european și unul asiatic, iar Nokia e cel european; raportul dintre fiabilitate și preț este excelent, iar dacă vreți o fiabilitate și mai bună atunci vă recomand să-i extindeți garanția… asta se face pe bani; greutatea sa e una mică; poate fi folosit pe post de GPS; vine cu suport 3G.
Contra: nu prea am ce spune de rău deoarece vine cu tot ce ți-ai dori de la un telefon inteligent.

Concluzie

Dacă e să analizăm telefonul din perspectiva prețului atunci vedem că are un preț similar cu cel al lui Ace Plus, dar că stă mai bine pe partea de ecran deoarece are o rezoluție superioară. Dacă vă interesează acest smartphone atunci vă recomand cu căldură vizionarea clipului de alături care e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa