Nokia 311 Asha

Dacă îți plac telefoanele celor de la Nokia atunci o recomandare ar fi Nokia 311 Asha deoarece are un preț bun, e disponibil pe două culori (gri și roșu), e ușor de folosit, iar bateria ține mult. Poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă prețul ți se pare mare atunci cred că Nokia 306 ar putea fi considerată o alternativă „valabilă„.

Poze

Nokia Asha 311 arată bine și, după cum ziceam anterior, poate fi achiziționat în mai multe culori (dark grey și red sunt prezente în România). Meniul telefonului e de nota 10 și asta trebuie mulțumit sistemului de operare Symbian S40. Nu cred că va fi greu de folosit nici de către persoanele în vârstă, chiar dacă are doar ecran senzitiv.

Meniul
Modele

Specificaţii tehnice

311 Asha are memorie internă de 140 mega, iar cea RAM e de 128. Memoria sa internă poate fi mărită cu ajutorul cardurilor externe care pot fi de maxim 32 de giga. Ecranul său e unul 3 inci și cel mai tare e că are Gorilla Glass, dar și că are o densitate de peste 150. Stă excelent la partea de porturi deoarece are chiar și wireless care o să te ajute să navighezi pe ‘net pe gratis.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e excelent; fiabilitatea e și ea bună și asta pentru că nu o să ai bătăi cu întreținerea, iar ecranul nu se va zgâria deoarece e cu Gorilla Glass; meniurile sunt intuitive și de aceea cred că ar fi un gadget util pentru orice vârstă; OS-ul suportă numeroase aplicații și jocuri; playerul integrat e unul foarte simplu și poate reda multiple feluri de fișiere audio ori video; radio FM e o caracteristic[ pe care acest celular o are.
Contra: poate că era interesant un OS mai bun, adică Android. Nu are cameră secundară, iar filmarea se realizează la 640 pe 480 pixeli ceea ce nu e HD.

Concluzie

Nokia 311 e un telefon ușor de manevrat, care vine cu un soft capabil, iar prețul e de nerefuzat. Dacă vrei să-ți faci o părere despre cum arată și ce poate atunci îți recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit. Se poate vedea că oarecum meniurile sunt la fel de simple ca cele ale Windows Phone.

Te-ar mai putea interesa

12 comentarii la „Nokia 311 Asha”

  1. mi-am cumparat si eu un tel nokia 311 asha iar cand il conectez la cablu de incarcare automat se aprinde lumina si ramane aprinsa pe toata perioada cat incarca.O fi vreo defectiune ? astept raspuns de la cei care detin acest telefon .multumesc .

  2. Salut. m`am conectat la internet prin wirelless iar cand dau sa intru pe o pagina ceva se incarca pana la jumatate si apoi se opreste ?ce pot sa fac sa mearga?

  3. Salut! Observ pe mai multe forumuri ca este o problema cu WiFi, dupa cum precizeaza si @Cristi. E vreo solutie in acest sens? Merci.

  4. va sal al meu luat de nou dupa 4 luni a murit a facut pre infart nu se mai aprinde si l-am folosit lejer fara scapari pe jos fara modificari in soft si altele si acum nimeni nu stie ce sa i faca, era ok dar la pretul care costa gasesti tel mult mai bune eu am dat 100e nou din germania luat cu bani astea luam ceva mai bun de la noi …deci cu aveti norocu

Comentariile sunt închise.