Nokia 306 Asha, telefon foarte bun

Actualizare: Nokia 306 Asha vine acum cu o reducere de preț de 15%. E un telefon foarte bun care vine pe mai multe culori.

Articolul din 29.07.2012
Nokia 306 Asha vine pe mai multe culori, iar la noi sunt disponibile variante pe dark grey și red. Acest telefon mobil e unul foarte bun și a apărut acum în 2012. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea și din păcate nu vine cu suport Dual SIM ca Nokia 305 Asha. Nu are nici suport 3G, dar bateria ține foarte mult deoarece nu are aplicații care să consume multe resurse… asta pentru că nu e nici smartphone.

Poze

Designul e unul rotunjit precum cel al modelului 305 și se poate vedea că nu e foarte diferit față de modelul 305 din punct de vedere estetic. Ecranul e unul măricel cu suport touch, iar pozele captate vor fi foarte clar vizibile pe ecran deoarece ecranul e unul cu rezoluție 240 pe 400 pixeli. Dacă nu vă puteți face o opinie despre cum arată atunci puteți urmări preview-ul de la final din care se poate observa că și camera e una poziționată bine.

Cutia
Gadgetul din față

Specificaţii tehnice

Nokia Asha 306 este un model nou, după cum ziceam mai sus, dar nu vine cu mare lucru în plus față de alte telefoane Nokia care nu sunt smartphone-uri. Designul e de nota 10 cu plus și niciun telefon de la vreun concurent nu arată mai bine în opinia mea. Din păcate, pe partea de hardware și software nu stă prea bine și e foarte rău că nu are un ecran mai mare și că Nokia nu alege Android pe post de sistem de operare pentru telefoanele sale. Camera e de 2 megapixeli și nu ar trebui să vă așteptați să vorbiți prin 3G deoarece nu are nici cameră secundară și nici 3G.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e extraordinar de bun; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; e disponibil în două culori, dar s-ar putea ca într-un viitor mai apropiat să fie aduse și alte variante de culori; playerul integrat e capabil de a reda multe tipuri de fișiere.
Contra: nu are Android și nici ecranul nu-i prea mare.

Concluzie

Dacă te interesează un telefon bun și ieftin atunci nu am ezitări în a recomanda acest model, iar din clipul de alături poți vedea ce poate. Dacă vrei un telefon mai bun atunci ar trebui să te orientezi spre altceva și să scoți undeva la 1000 lei pentru el.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia 306 Asha, telefon foarte bun”

  1. E un telefon Nokia clasic care poate fi utilizat usor de oricine. Eu l-am cumparat pentru tatal meu si se descurca usor in a-l utiliza.

Comentariile sunt închise.