Nokia 305 Asha Dual SIM

Nokia 305 Asha Dual SIM e un telefon al anului 2012 care arată bine și vine cu suport pentru două cartele. Chiar dacă nu e smartphone o să puteți instala diferite aplicații și jocuri java cu care să vă omorâți timpul din când în când. În momentul de față acest Nokia Asha 305 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc exagerat pentru un telefon Nokia, iar o alternativă ar fi 306 Asha.

Poze

Ecranul telefonului nu e deloc mare, dar o să vedeți clar tot ce vă interesează deoarece are o rezoluție mare. Vine și cu numeroase porturi și are chiar și card reader făcând telefonul să suporte carduri de până la 32 de giga. Culoarea acestui model e gri – dark grey, dar s-ar putea ca în curând să fie disponibile și alte variații. Dacă vă uitați atent la design atunci o să vedeți că e foarte asemănător cu cel al modelului 306.

Cutia produsului
Meniul telefonului

Specificaţii tehnice

Nu are tastatură precum modelul Nokia 200 care-i tot un model care suportă două cartele, dar e mai nou. Nu are suport 3G și normal că nu are nici cameră secundară, dar suportul pentru două cartele cred că e o facilitate foarte dorită de la un telefon Nokia deoarece multă lume are cel puțin două abonamente.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult deoarece are un preț de sub 500 lei; garanția standard e de 2 ani și normal că poate fi extinsă cu unul ori doi ani; playerul integrat e unul foarte bun deoarece poate reda multe tipuri de fișiere, iar radioul e o caracteristică suportată de acest mic gadget; bateria e una care ține destul de mult și asta datorită hardware-ului, dar și a software-ului optimizat; poate fi utilizat cu succes pentru navigat pe Internet.
Contra: nu are un sistem de operare mobil mai bun.

Concluzie

E clar că Nokia a fost numărul unu când e vorba de design și încă se mai menține pe acest loc. Cel mai mare regret legat de telefoanele finlandezilor e că nu utilizează Android, ci Windows Phone ori Symbiam OS care nu sunt chiar așa de populare ca OS-ul celor de la Google. Pentru a vă face o opinie despre acest telefon vă recomand clipul de alături care e unul foarte reușit și nu ști dacă o să găsiți un preview mai bun.

Te-ar mai putea interesa