Nokia 303 Asha

Nokia întotdeauna a făcut telefoane bune şi a revenit în forţă cu seria 303 din care face parte şi telefonul mobil Nokia 303 Asha Touch & Type care vine pe mai multe culori cum ar fi Graphite şi Red. Această serie vine ca un upgrade la 300 Asha. După cum scriam anterior, are atât ecran senzitiv mare cât şi o tastatură completă aşa încât să poţi scrie rapid mesaje. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care l-ar cataloga drept telefon ieftin. Pentru 89 lei puteţi extinde garanţia şi ar fi ceva de recomandat deoarece astfel aveţi o siguranţă mai mare.

Poze

În prima imagine se poate vedea cutia şi din a doua se vede tastatura mobilului care e una clară şi de aceea vă va fi uşor de tastat un număr de telefon ori un mesaj SMS. În această eră touchscreen cred că e necesar să avem şi tastaturi complete la telefoanele noastre deoarece astfel scrierea unui IM e mult mai rapidă.

Pachetul
Tastatura qwerty

Specificaţii tehnice

Nu e smartphone deoarece nu vine cu Android sau Windows Phone, ci seria 40 de OS a celor de la Nokia. Ecranul e unul măricel de 2,6 inci care prezintă o rezoluţie de 320 pe 240 pixeli. Greutatea e una mică fiind de sub 100 grame şi are suport pentru carduri de până la 32 de giga deoarece memoria internă de 100 mega poate vi se va dovedi cam mică.

Păreri pro şi contra

Îmi place acest telefon Nokia Asha 303 deoarece are un ecran senzitiv bun şi tastatura completă se va dovedi foarte utilă acelor persoane care sunt dependente de reţele sociale cum ar fi Facebook. Având suport pentru 3G înseamnă că o să puteţi efectua apeluri video, iar prezenţa wi-fi vă ajută la navigarea pe Internet pe gratis în zonele unde există semnal wi-fi.
Ca minusuri ar fi faptul că nu poate filme HD şi lipsa capabilităţilor smartphone şi aici mă refer la imposibilitatea extinderii capabilităţilor telefonului cu aplicaţii inteligente şi jocuri de ultimă generaţie.

Concluzie

Asha 303 e un telefon nou din gama celor de la Nokia şi trebuie să recunoaştem că nu doar are un nume exotic, ci e şi foarte capabil. Fiabilitatea e foarte bună, precum garanţia de 2 ani care poate fi mărită la 4 pentru un plus de siguranţă. Alături e un preview la telefonul din acest articol şi vă recomand să-l vizionaţi pentru a vă face o impresie despre el.

Te-ar mai putea interesa