Nokia 302 Asha

Nokia 302 Asha e un telefon cu tastatură completă (qwerty) care ar fi de recomandat celora care vor un telefon simplu pentru a comunica mai eficient. Știm cu toții că Nokia nu o ducea prea bine, iar telefoanele Asha au scos firma din „criză”, iar modelul de față e unul care a fost foarte apreciat de cei care l-au cumpărat.
Nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și, sincer, nici nu are ce să nu-ți placă la el. Eu aș zice că e cadou excelent pentru cineva care nu vrea un smartphone cu ecran touch.

Poze

Mie îmi place mai mult modelul negru, iar în momentul de față modelul Nokia Asha 302 e comercializat pe dark grey și plum red. Nu e deloc un aparat mare, iar ecranul său e unul de 2.4 inci și poate afișa 262 mii culori. Deoarece nu e mare dispune de o portabilitate peste medie, iar asta deoarece bateria ține mult și greutatea e de puțin peste 100 grame.

Per ansamblu
Per ansamblu
Ecranul
Ecranul

Specificaţii tehnice

Modelul de față nu e smartphone în principal pentru că nu vine cu un sistem de operare extensibil cum ar fi Android sau Windows Phone, dar tot puteți instala jocuri și aplicații pe el. Ecranul e unul decent, iar faptul că are o tastatură completă vă ajută să conversați mai rapid prim SMS sau IM.
Memoria internă e de doar 256 mega, dar poate fi extinsă cu carduri Micro SD până la 32 de giga. Astfel, e un telefon foarte bun pentru ascultat muzica proprie sau cea de la radio.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu suport Adobe Flash; camera e una de 3.2 MP; prețul nu e deloc mare; vine în două variante de culoare; poate fi conectat la alte dispozitive prin USB sau bluetooth; playerul integrat e unul foarte capabil deoarece poate reda multe tipuri de fișiere printre care se numără *.mp3 și *.mp4.
Contra: nu are bliț; nu vine cu suport 3G; nu suportă două cartele în mod Dual SIM.

Concluzie

Cu un astfel de telefon poți comunica foarte eficient în mod vocal sau text, iar faptul că e un Nokia e foarte bine. E un produs făcut de europeni, iar asta ne spune foarte mult despre calitatea lui. Dacă vă interesează atunci vă recomand preview-ul de alături deoarece e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa