Nokia 206 Dual SIM

Nokia 206 Dual SIM e un telefon foarte bun pentru persoanele în căutarea unui telefon cu suport pentru două cartele care vine de la un brand european respectabil. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, iar pe acești bani primim un telefon disponibil în mai multe culori care nu are touchscreen.
Nu știu dacă un adolescent va fi prea impresionat de un astfel de telefon deoarece nu se evidențiază prin mare lucru… poate prin faptul că vine în mai multe culori, dar un om care s-a săturat de purtatul în buzunar a două telefoane cred că-l va aprecia.

Aspect

Nu e deloc mare deoarece are 91 de grame, iar din această cauză e deosebit de portabil. Ecranul e unul de 2.4 inci care e de o dimensiune medie și facilitează vizionarea clară a pozelor captate. După cum ziceam mai sus, acest ecran nu e unul cu suport touch și din această cauză telefonul ar putea fi considerat ca fiind unul retro.

Ecranul
Ecranul
Capacul
Capacul

Caracteristici tehnice

Vine cu tastatură normală pentru persoanele care sunt în căutarea unui telefon non smart. Hardware-ul e unul bun deoarece suportă carduri de până la 64 de giga așa încât să puteți stoca multe poze și melodii pe el. Nu vine cu port USB sau NFC, dar în schimb are tradiționalul bluetooth care facilitează transferul de fișiere între telefoane sau între telefon și un laptop.
Pe partea de software are Symbian s40 care e o variantă găsită în majoritatea telefoanelor Nokia. Nu e un sistem de operare la fel de inteligent precum Android, dar suportă jocuri și aplicații așa încât să vă omorâți timpul pe tren etc.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; precum modelele Asha și acesta e disponibil în mai multe culori; suportă două cartele; vine cu o cameră calitativă care scoate poze la maxim 1.3 megapixeli; datorită faptului că suportă carduri foarte capacitive (maxim 64 giga) poate fi considerat ca fiind un telefon bun pe post de mp3 player.
Contra: nu e un telefon inteligent.

Concluzie

Telefoane ca acesta greu mai găsești pe piață deoarece lumea e pasionată de telefoane gen iPhone, dar pentru unii ca mine sau pentru cei oldschool un astfel de telefon e perfect. Poți telefona rapid, iar mesajele sunt scrise la fel de rapid. Pentru a vă face o părere despre acest telefon vă recomand preview-ul de alături care e unul deosebit de reușit.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia 206 Dual SIM”

  1. Telefonul nokia 206 are suport java adica sa pot descarca jocuri de pe internet cum ar fi de pe waptrik.com sau alte saituri si in acelasi timp va intreb daca acest telefon poate deschide un videoclip pe yootub va rog lasatim un mesaj cu da su nu pe adresa mea de imeil . multumesc!!!

Comentariile sunt închise.