Nokia 205 Asha, telefon la ofertă disponibil pe multiple culori

Actualizare: Telefonul Nokia 205 Asha, Dual SIM, Orange White e disponibil la 249 lei, iar dacă te interesează și mai ieftin atunci e disponibil un resigilat Nokia 205 Asha la 229 lei. Astfel, de banii cu care rămâi poți cumpăra un card compatibil.

Articolul din 22.20.2013
Nokia 205 Asha e unul dintre cel mai noi telefoane Dual SIM și față de alte modele acesta vine de la Nokia și e disponibil pe mai multe culori. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea își merită din plin banii, în ciuda faptului că are o cameră mai slăbuță, deoarece e un telefon destinat comunicării vocale sau prin mesaje text. Unele persoane mai mult ca sigur că vor folosi acest telefon și pentru a-și actualiza profilul de Facebook deoarece are o tastatură completă.

Aspect

Dacă te interesează un telefon care să arate bine atunci acesta ar fi o variantă foarte bună, iar acest lucru poate fi observat din imaginea alăturată. Tastatura e una completă, iar ecranul e unul măricel, dar fără suport tactil. Deci, e un telefon retro.

Telefonul
Telefonul

Caracteristici tehnice

Modelul acesta nu e unul de tip smartphone deoarece sistemul de operare nu e Android, iOS sau Wndows Phone, ci o versiune anemică de Symbian. Chiar dacă nu e un telefon inteligent, jocurile și aplicațiile acelea în java sunt suportate și din această cauză o să vă puteți juca diferite jocuri compatibile cu sistemul său de operare.
Cele mai utile facilități oferite de acest dispozitiv sunt tastatura Qwerty și suportul pentru două cartele. Așa o să aveți facturi la telefon mai mici deoarece toată lumea știe că SMS-urile sunt mai ieftine decât minutele, iar de acum încolo nu o să mai trebuiască să cărați două telefoane după dvs.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul de achiziție e foarte mic; suportă două cartele; vine cu un player foarte capabil, iar dacă vă săturați de muzica proprie atunci puteți asculta la radio deoarece are tuner FM; are suport Adobe Flash; are o greutate mică de circa 90 grame; meniurile sunt simple în stil Nokia.
Contra: nu are wireless (wi-fi) și nici USB.

Concluzie

Telefonul de față e unul Asha, iar despre această serie trebuie spus că e una foarte populară care a scos Nokia din criză. Ast deoarece toate companiile se întrec în a face telefoane cât mai performante, trecând cu vedere segmentul de oameni care au nevoie de un telefon simplu și personalizabil – disponibil în mai multe variante de carcase.

Te-ar mai putea interesa