Nokia 203 Asha

Acest telefon mobil Nokia 203 Asha (Dark Grey) e unul accesibil, funcțional și fiabil care se adresează celor care vor un telefon bun pentru un buget mic și nu ar dori să încheie nici un abonament. Face parte din categoria celor cu ecran tactil+tastatură fizică clasică. Designul său e unul elegant cu o dungă argintie în jurul său, negru lucios pe față și gri mat pe spate. Meniul său e unul destul de reușit și ușor de folosit datorită interfeței sale. Ecranul său mi se pare suficient de mare și luminozitatea e ok. Nu veți realiza cine știe ce fotografii sau filmări cu el. Dar e un telefon funcțional, ieftin și oferit de un producător foarte bun. Modelul 203 Asha are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nokia 203 Asha 1
Din față
Nokia 203 Asha 2
Din spate

Specificații tehnice

Are o greutate de numai 90 grame iar datorită dimensiunilor sale poate fi utilizat cu ușurință și intră în orice buzunar. Ecranul său TFT de 2.4 inci are o rezoluție decentă – 240 cu 320 pixeli. Chiar dacă e unul tactil nu acceptă gesturi deci nu are multi-touch. Pe partea de multimedia vine cu un difuzor, mufă 3.5 mm, cameră foto de 2 MP și slot pentru carduri de maxim 32 GB de tip microSD. Ar fi indicat un astfel de card având în vedere memoria internă de 10 MB. Pe partea de memorie are o memorie RAM de 16 MB și una ROM de 32 MB. Pe partea de comunicații nu vine cu 3G sau WLAN.

Deci e vorba de un telefon obișnuit și nu de un smartphone, însă e cu ecran tactil. E disponibil în diverse culori dar pe Dar Grey arată cel mai bine. Bateria sa e de 1020 mAh și furnizează o autonomie în stand-by de 650 ore și 5 ore de convorbiri. Poate fi și un mp3 player reușit deoarece puteți asculta circa 25 de ore de muzică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul său e destul de bun astfel încât oricine și-l poate permite, are ecran tactil care face mai ușoară utilizarea sa și nu cred că în acest buget veți găsi ceva mai bun.

Minusuri: calitate foto nu e prea grozavă și deci nu prea ar avea rost să copiați pe PC fotografiile realizate cu acesta.

Concluzie

Acest Nokia 203 Asha e recomandarea mea în acest buget și din unele puncte de vedere nu are competiție. Pentru a vă face o idee despre cum arată acesta, am postat un clip cu o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia 203 Asha”

  1. Îmi place foarte mult acest telefon nokia203 dacă aş putea să îl iau în rate ar fi bine.

Comentariile sunt închise.