Nokia 202 Asha Touch & Tipe Dual SIM

Un gadget de cea mai bună calitate e acest Nokia 202 Asha Touch & Type Dual SIM care nici nu costă prea mult având în vedere că are capabilități Dual SIM. Venind cu un preţ bun Vezi prețul special de azi → cred că vă dați seama de prețul său incredibil de mic, iar despre aspectul său trebuie știut că e foarte bine gândit deoarece e prezent pe două culori, adică dark grey și silver white.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea conținutul pachetului, iar din preview-ul video de la final se poate observa că e un telefon care arată foarte bine. În momentul de față e prezent doar în două culori, dar poate că pe viitor vor fi aduse și alte culori. Ecranul e unul touch, iar tastatura vă va ajuta să introduceți mai repede caractere atunci când scrieți un mesaj.

Cutia
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

Nokia Asha 202 nu e smartphone dar capabilitatea de a suporta două cartele e un mare plus deoarece în acest fel nu va trebui să mai purtați două telefoane, ci doar unul. Greutatea e una foarte mică de undeva la 70 grame și în acest fel nu o să vă fie greu să-l purtați într-un buzunar. Un mic detalii care ar trebui menționat e faptul că bateria ține undeva la 5 ore dacă vorbiți mult, deci telefonul are o autonomie destul de mare

Păreri pro şi contra

Pro: costă extrem de puțin; suportă două SIM-uri; vine pe mai multe culori; greutatea e una mică; memoria internă poate fi expandată cu carduri microSD; rezoluția e una mare de 320 pe 240 pixeli ceea ce înseamnă că puteți vedea la o calitate bună pozele care le captați; vine cu radio, iar playerul integrat e unul capabil de a reda o mulțime de fișiere (media caracteristice telefoanelor) mobile.
Contra: nu are suport 3G și nu e telefon inteligent, adică nu are Android ori Windows Phone pe post de OS.

Concluzie

Dacă vreți un telefon bun și ieftin atunci cred că ar trebui să alegeți acest 202 deoarece mai mult ca sigur că nu o să regretați achiziția deoarece e făcut de europenii de la Nokia. Pentru a vă face o impresie despre cum se prezintă vă recomand clipul de alături care e unul filmat de curând dar după cum se poate vedea nu e prea clar.

Un comentariu la „Nokia 202 Asha Touch & Tipe Dual SIM”

  1. eu am un nokia asha 202 dual sim si la-m achizitionat cand a aparut pe piata este un telefon super bun achizitionatil cu incredere nu veti regreta ceaooo bafta celor de la nokia

Lasă un comentariu