Nokia 200 Asha Dual SIM

Nokia era o companie cunoscută doar pentru telefoane de calitate și lucrurile nu s-au schimbat. De curând au scos pe piață telefoanele de tip Dual Sim cum e telefonul mobil Nokia 200 Asha Dual SIM sau C2-06 care vin ca o alternativă la 300 Asha Touch & Type. Modelul despre care e acest articol nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la fiabilitate stă decent având o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 pentru 49 de lei.

Poze

Acest Asha are un design foarte bine gândit și având tastatură completă o să puteți scrie mesaje foarte rapid, iar IM-ul o să-l puteți folosi la capacitate maximă. Acest model e pe negru, dar seria 200 Asha vine pe mai multe culori așa încât dumneavoastră să alegeți culoarea care vă place și care vă reprezintă.

Aceasta e cutia
Telefonul are tastatură completă

Specificaţii tehnice

Nokia 200 e un telefon care în curând va deveni foarte popular și asta chiar dacă nu e un telefon inteligent. Va deveni un hit pentru că e ușor, suportă carduri microSD de până la 32 de giga, playerul intern e foarte bun și datorită altor motive care le voi enumera la capitolul următor. Ecranul nu e prea mare, având o diagonală de 2,4 inci și această diagonală mică se datorează faptului că are tastatură full.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține mult; arată bine fiind disponibil în mai multe culori; are suport dual-sim cu dual standby (nu știu dacă asta presupune apel în așteptare între cartele). Chiar dacă nu are un sistem de operare popular ca Android, acest Nokia 200 are multe aplicații instalate și vine chiar și cu suport pentru transfer al fișierelor prin ftp.
Contra: nu e smartphone, lipsește suportul pentru 3G. Aceste minusuri nu sunt prea mari și pentru prețul care îl are sunt acceptabile.

Concluzie

Modelul 200 Asha al Nokia e cu sport pentru două cartele și vine ca o alternativă la modele asiatice de proastă calitate ori de calitate îndoielnică. Alături e despachetarea unui model negru ca cel din acest articol și poate v faceți o părere despre conținutul pachetului și cum arată meniurile telefonului. Foarte interesant la acest model e că poate înregistra de la radio și vine în pachet cu jocul Asphalt 4, însă ca demo. Vine cu un joc pentru a demonstra capabilitățile grafice ale celularului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia 200 Asha Dual SIM”

  1. Daca il cumpar cu 1.24 euro imi ia de pe Telefon sau trebuie sa dau acei bani?
    Si e doar pt. o luna?

Comentariile sunt închise.