Nokia 112 Dual SIM, telefon mobil

Nokia 112 Dual SIM e un telefon care vine în mai multe variante de culoare, iar în România sunt prezente varianta Dark Grey, Red, dar și cea White. E o variantă de telefon foarte bună pentru persoanele care vor o soluție ieftină de comunicare, iar facilitatea Dual SIM oferită e un mare plus deoarece vă va scuti de achiziționarea uni mobil suplimentar. Ziceam că e ieftin și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nokia 112 e un model prezent pe mai multe culori și poate fi considerat ca fiind o alternativă la modelul 101 care e tot unul cu două cartele. Probabil că cea mai bună variantă e cea de culoare gri închis și asta deoarece arată cel mai bine având o culoare sobră. Ecranul e unul mic, iar tastatura e prezentă și aceste lucruri fac ca autonomia să fie un crescută, dar și ca manevrabilitatea să fie una ridicată, chiar și de către persoanele vârstnice.

Modelul cu albastru

Specificaţii tehnice

Nokia 112 e un telefon clasic care nu e smartphone. Ecranul e unul mic de 1,8 inci. Memoria internă e mică fiind de 16 mega, dar are suport pentru carduri, mai exact pentru carduri MicroSD de până la 32 de giga. Nu vine cu un sistem de operare avansat și nici nu are suport pentru aplicații ori jocuri avansate, dar e foarte simplu de folosit. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e foarte bun (nu cred că există pe piață un telefon mai bun referitor la acest raport)… primești exact ceea ce plătești, nici mai mult și nici mai puțin; are player integrat care are capabilitatea de a reda mai multe tipuri de fișiere, iar acest player are și suport pentru radio; are cameră foto cu zoom digital.
Contra: nimic, la acești bani.

Concluzie

112 e numărul unic de urgențe, dar și un telefon cu care o să poți comunica foarte rapid. Am mai spus-o că utilizarea sa e foarte ușoară și de aceea cred că ar fi un celular foarte bun chiar și pentru seniori ori copii de 7-14 ani (dacă vă decideți să cumpărați telefon copilului dvs.). Din preview-ul de alături îți poți face o părere despre ce poate și cu cum arată.

Lasă un comentariu