Nokia 101 Dual SIM

Telefoanele dual SIM sunt foarte bune deoarece achiziționând unul nu trebuie să cari o mulțime de telefoane prin buzunare. Adevărul e că pe piață sunt multe chinezării, dar alegând un model de la Nokia o să aveți parte de calitate europeană sau mai bine spus de un produs realizat în Europa. Un Nokia 101 Dual SIM pe black ar fi destul de bun, iar prețul e unul foarte mic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se vede că arată bine, iar tastele (da, are taste) sunt mari și din acest motiv ar fi un telefon potrivit și pentru seniori. Se poate vedea că e un model mic și nu sunt doar aparențe deoarece are o greutate de mult sub 100 grame, mai exact de 71 grame și asta e cam pe jumătate cât la alte modele. Din aceste poze nu se vede dar dacă vreți să faceți poze cu telefonul atunci trebuie știut că nu are cameră, însă la 100 lei nu cred că putem avea mari pretenții.

Cutia
Telefonul

Specificaţii tehnice

Nokia 101 e un telefon normal care are capabilitatea de a suporta două cartele. Nu costă prea mult și asta deoarece nu are cameră și nici nu e un smartphone, deci nu e telefon inteligent. Ecranul e unul mic de 1,8 inci care suportă 65 mii de culori și care are o rezoluție de 128 pe 160 pixeli. Nu are cameră, dar are suport pentru radio FM și playerul integrat poate reda mp3.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic; garanția sa e una normală de 2 ani; nu are memorie internă, dar suportă carduri microSD de până la 16 giga și acest lucru e unul foarte bun pentru cei pasionați de muzică; bateria sa ține destul de mult deoarece nu prea ai cu ce să o termini.
Contra: nu are cameră, iar ecranul e cam mic.

Concluzie

Dacă vrei să nu mai cari după tine o mulțime de telefoane deoarece ai multe cartele atunci îți recomand un astfel de telefon și nici nu e mult… ca preț. Arată destul de bine și din câte am observat este cel mai ieftin telefon cu două cartele de pe piață. Pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand clipul de alături care e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa