Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nod32, cel mai vândut şi bun antivirus

Nod32 este cel mai bun şi cel mai vândut antivirus în România conform eMAG.ro (vezi Nod32 pe site-ul acestora). Eu îl folosesc în variantă free de ceva vreme şi sunt foarte mulţumit.

Nod32 antivirus, cel mai bun

Nod32 este un antivirus destul de cunoscut, dar multă lume foloseşte… altceva deşi acest antivirus este o alternativă accesibilă şi eficace la antiviruşi scumpi împotriva ameninţărilor informatice.

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • foxgenius

  Nod32 e unul dintre antiviruşii buni, dar nu poate fi catalogat ca cel mai bun.
  Cine zice că e cel mai bun antivirus face doar reclamă.
  Dacă e să luăm după testările făcute în ultimii ani şi după premiile câştigate atunci Bitdefender ar fi locul 1, dar asta nu înseamnă că este şi cel mai bun tot timpul. Ca orice software are perioade de urcare şi coborâre.
  Dacă ar fi să ne luăm după care a fost cel mai lăudat antivirus din ultimii 4 – 5 ani atunci pe primul loc ar fi Kaspersky, deşi personal mă îndoiesc de obiectivitatea laudelor făcute la adresa lui, asta deoarece mulţi au avut şi probleme cu acest antivirus având totuşi un nr. de definiţii de viruşi mai restrâns decât alţi antiviruşi.
  Dacă ar fi să ne luăm după nr. de definiţii de viruşi atunci clar pe primul loc ar fi Nod32 acesta fiind imediat urmat de Bitdefender.
  În lumea software sunt mulţi antiviruşi – Nod32, Bitdefender, Kaspersky, AVG, F-Prot, F-Secure, Norton, Panda, G DATA, Avira, Trend Micro, etc.- care de care mai reuşiţi, şi este de unde alege, de aceea fiecare îşi laudă marfa, eu personal utilizez o variantă de AVG şi sunt mulţumit – acoperă tot. Principalul lucru atunci când alegi un antivirus e să aibe un nr. cât mai mare de definiţii, să aibe un nr. mare de utilizatori pentru trimiterea cât mai rapidă şi depistarea noilor viruşi de pe piaţă(acesta fiind unul din motivele pentru care Bitdefender are o piaţă bună), să fie cât mai complet(firewall, anti-spyware, etc.), un consum mic de resurse(de preferat eset Nod32, AVG) şi să nu aibe baiuri (bug), în rest moarte viruşilor.

 • Nasul

  Articolul de mai sus era şi o reclamă, pe lângă dorinţa de a informa, dar eu îl folosesc de cel puţin 5 ani şi trebuie să spun este antivirusul care se comportă cel mai bine pe calculatoare slabe şi puternice.

  Primul antivirus care l-am folosit şi care m-a ajutat a fost BitDefender, dar pe parcurs a devenit o pocărie şi am renunţat la el în favoarea Nod32 2.5.
  Am folosit şi AVG în variantă free pentru că nu dau bani pe soft 🙁 şi pot spune că a fost ok până când nu mai era compatibil cu VLC şi mă scotea din filme (din fullscreen) când îşi făcea update la definiţii.

  Cum ziceam de cel puţin 5 ani folosesc Nod32 antivirus şi nu am probleme, dar trebuie să recunosc că parcă nu sunt la fel de rapizi la actualizarea definiţiilor în comparaţie cu alte companii.

 • foxgenius

  “… dar trebuie să recunosc că parcă nu sunt la fel de rapizi la actualizarea definiţiilor în comparaţie cu alte companii.”
  Din păcate pentru Nod32, acesta e cel mai important lucru pentru un antivirus de calitate, deşi are cel mai mare nr. de definiţii de viruşi – asta deoarece este unul din cei mai vechi antiviruşi de pe piaţă – adaptarea rapidă la noile definiiţii şi descoperirea noilor viruşi este extrem de importantă, acesta fiind şi unul din motivele pentru care eu nu l-am mai folosit, fiind nevoit să-l dau jos să instalez Bitdefender(mai nou AVG, care am observat că descoperea aceiaşi viruşi ca şi Bitdefender), să curăţ ce mai apucam şi reinstalam windowsul curat, dar ca orice lucru şi Bitdefenderul are minusurile lui – papă resurse, nu prea multe în ultimele variante , dar peste medie şi are ceva bug-uri. AVC se adaptează bine la noile definiţii fiind destul de utilizat pe piaţă şi nu are “gângănii”. În ce priveşte chestia cu vlc-ul, varianta actuală free a AVG o suportă foarte bine… în rest succes la reclamă, dar nu cred că ESET Nod 32 are nevoie – după ce-l instalezi şi-o face singur ca oricare dintre antiviruşi.

 • TataTibi

  NASUL, ai afirmat ca folosesti NOD32 free de 5 ani si ca nu dai bani pe antivirusi.
  Iti spun eu ca nu exista NOD32 free iar versiunea pe care o folosesti e o copie piratata de pe net. Exista NOD32 download free, trial 30 days. Atat.

 • Nasul

  Păi, îl dezinstalez şi instalez unul mai nou. Nu e nimic pirat în asta. Plus că există promoţii de la Eset când Nod32 e trial 6 luni. Totul e să ştii să cauţi.

Lasă un comentariu