nJoy Kara 8, tabletă ieftină cu 3G

Tableta nJoy Kara 8 e una dintre cele mai accesibile modele de pe piață deoarece are Android 4.2, e oferită de un producător nou și e compactă. Bineînțeles, tabletele mai mari sunt și mai scumpe deoarece aduc dotări mai bune după sine. Aceasta are o formă ceva mai interesantă care e inspirată după alte tablete. O puteți ține cu ușurință într-o mână și puteți citi sau să naviga pe web. Tabletele au fost concepute special pentru navigare web dar în timp au devenit bune console portabile, gadgeturi cu aplicații office etc. Deci utilitatea lor a crescut dar și performanțele sunt diferite.

Ca și o alternativă, poate fi luată în considerare o tabletă de 10 inci dar bugetul poate fi același dacă nu vreți conectivitatea 3G și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurațiile sunt tot mai bune pe an ce trece iar prețurile se mențin. Aceasta are un procesor cu 4 nuclee și frecvență de 1.3 GHz. Nu cred că denumirea sa are o mare importanță, e suficient că e un Quad Core cu Mali 400 MP2. 1 GB de memorie RAM mi se pare suficient dacă nu obișnuiți să instalați prea multe aplicații. Puteți încerca diverse jocuri, aplicații sau să navigați. Tableta răspunde decent la comenzi cu aceste componente hardware.

Spațiul intern e de 8GB iar utilizabil e mai mic. Oricum, nu e un gadget care să-l folosiți mai mult de 2 ani deoarece în fiecare an apare altceva și tehnologiile se tot ieftinesc. De aceea e și bine să luați ceva ieftin și nu ceva foarte scump. Autonomia sa e de maxim 4 ore, deci cât cea a unui laptop, deci se adresează mai mult celor care o vor pentru acasă. O puteți lua cu voi dacă nu vă deranjează încărcătorul sau chiar și la școală.

Plusuri: e ieftină, arată bine, e ușor de folosit, performantă, aplicații preinstalate destul de utile, cablu OTG inclus etc.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Din ce am observat nu e nevoie de o configurație foarte scumpă pentru a rula Android 4.4, totuși, nJoy Kara 8 are versiunea 4.2 numită JellyBean. E important să aibă măcar versiunea 4.1 deoarece oferă un plus de fluiditate comparativ cu versiunile precedente.

Te-ar mai putea interesa