nJoy Ediam, laptop cu display IPS

Laptopul nJoy Ediam are un design destul de subțire pentru că e un ultraportabil și diagonala ecranului e ceva mai mică decât la multe alte laptopuri din bugetul acesta – 13.3 inci. Mai există un laptop similar de la cest brand care e pe două culori, doar că Intel Celeron N4000 e ceva mai performant și poate că nu vă gândiți să mai investiți în laptop. Nu sunt mulți producători care oferă așa laptopuri și cu Windows 10 preinstalat (ținând cont de preț).

Din poza de jos se văd doar o parte din porturile sale și aveți chiar o ieșire pentru a conecta un monitor extern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta avem un procesor mai nou care e puțin mai bun decât Intel N3350 cu placă video Intel. La acesta ecran e ceva mai mare și e destul de vizibil acest lucru iar calitatea imaginii e bună pentru că are o rezoluție 1080p și un panou IPS.

Sistemul de operare și aplicațiile se mișcă foarte bine cu o așa memorie, dar cred că veți simți nevoie de mai mult spațiu, iar eu aș alge un SSD de 250GB pentru că nu costă mult. Instalarea sa e ușoară și trebuie scoase doar câteva șuruburi.

Păreri pro și contra

Arată bine și tastatura e bine evidențiată pentru că e pe o altă culoare, poate că touchpadul ar fi arătat mai bine dacă ar fi fost pe argintiu. Conectivitatea e foarte bună la noile laptopuri și nu ține neapărat de buget sau mărime. Sunt prezente cele mai folositoare porturi  și chiar mufă de rețea în caz că nu preferați prin WiFi. Laptopurile de dimensiuni mici nu oferă prea multe posibilități de upgrade, dar voi puteți pune un hard disc sau SSD cu interfață SATA.

nJoy Ediam ar fi costat ceva mai puțin dacă nu ar fi avut Windows 10, dar eu nu aș instala alt OS pe un laptop nou. Trebuie să fie licențiat pentru a nu avea probleme pe viitor și puteți alege și un pachet Office pentru acesta dacă vreți să folosiți programele sale.

Te-ar mai putea interesa