nJoy Devi B700, tabletă cu Android 4.2.2

nJoy e un brand românesc care acum ne încântă cu tableta nJoy Devi B700. Aceasta e una cu ecran de 7 inci, 1GB memorie RAM și spațiu 8GB. E un gadget foarte bun pentru filme, jocuri și navigat pe web deoarece are un ecran mare cu rezoluție 1024×600 pixeli.

Din păcate nu are 3G, însă acest lucru e trecut cu vederea deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat avansat cu un sistem de operare extensibil – Android 4.2.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o poză, iar la final e pus și un clip.

Așa arată
Așa arată

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu procesor dual core model ATM 7021 și cu placă video PowerVR SGX540. Aceste două componente împreună cu memoria RAM de 1GB vor asigura o rulare fluentă a tuturor aplicațiilor și jocurilor. Acestea pot fi descărcate din Google Play Store.
Sistemul de operare e unul foarte avansat și de aceea poate fi extins cu diferite programe. Dacă nu vă palce cum arată interfața atunci puteți merge pe varianta unui launcher cum ar fi Nova.

Atuurile unui gadget precum acesta ar fi costul de achiziție foarte mic, autonomia mare (de la 4 ore), disponibilitatea camerei web și că vine cu suport pentru carduri de până la 32 de giga. Nu știu dacă o să aveți nevoie de mai multă memorie deoarece vine cu 8GB standard, din care vreo 4 sunt utilizabili.
Ca minusuri ar fi că nu are mai mulți RAMi și că nu are panel IPS. Exact aceste două lucruri îi lipsesc pentru a fi o tabletă de vis. Nu ar fi stricat să aibă și o baterie care să țină mai mult însă cam așa e autonomia la toate bateriile de tablete.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun pentru diverse sarcini, dar în special pentru navigat pe web și jocuri. Normal că-l puteți utiliza pentru intrat pe Facebook ori alte rețele de socializare deoarece are aplicații pentru așa ceva.
Alături e un preview excelent la acest tablet PC.

Te-ar mai putea interesa