nJoy Aerial, laptop ultraportabil cu suport M.2

Laptopul nJoy Aerial e unul care nu are concurență deoarece într-un buget atât de mic, veți avea Windows 10 preinstalat, slot M.2 (tip 2242) și un ecran IPS cu imagine FullHD. Sunt foarte puține laptopuri care pot fi upgradate cu un astfel de SSD și e ceva mai rapid decât cel SATA pentru că are suport NVMe. E adevărat, nu e cel mai grozav laptop pentru a lucra deoarece nu oferă mult spațiu, dar îl puteți extinde după cum am menționat și mă gândesc că vă doriți o memorie rapidă.

Din lateral se vede foarte bine pentru că e subțire, iar dacă vă doriți un laptop care e ceva mai vizibil pe birou, optați pentru cel argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are doar 1.3 kg și aș putea spune că e una dintre cele mai portabile soluții care le veți găsi. Nu aș recomanda un alt sistem de operare pentru acesta pentru că și așa nu consumă foarte mult din cei 4GB RAM. Majoritatea laptopurilor vin cu suficientă memorie, însă unele necesită mai mult dacă vreți să folosiți anumite aplicații.

Nu sunt multe branduri care oferă două variante similare pe două culori diferite și care să coste atât de puțin. Cele mai multe laptopuri în acest buget nu oferă multe caracteristici speciale ca cel de sus.

Păreri pro și contra

Configurația e foarte bună și nu prea alegeți laptopuri cu numai 2GB RAM, optați pentru cele cu 4GB cum e și cel de sus. Pe lângă cele menționate, laptopul prezintă cele mai populare porturi și o baterie excelentă. În general, configurațiile cu procesoare nu foarte performante nu au un consum atât de mare. Poate că nu are o capacitate mare, însă memoria eMMC e mai rapidă decât un HDD și voi puteți upgrada laptopul sau conectați un hard extern.

nJoy Aerial arată diferit față de restul laptopurilor care le găsiți în acest preț și nu mă refer a cel de 15 inci. Chiar dacă ecranul e de 13.3 inci, vă veți putea bucura de o imagine de calitate și se poate conecta un TV dacă vreți să vedeți un filme de pe el.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „nJoy Aerial, laptop ultraportabil cu suport M.2”

Comentariile sunt închise.