Nintendo Wii

Consola Nintendo Wii Black Sports Resort Pak este cea mai vândută consolă și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vine ca o alternativă mai dotată la consola Nintendo Wii Sports Pack. Acest Nintendo Wii vine la pachet cu Sports Pack și Wii Sports Resort, adică 17 jocuri și Wii Remote Plus.
Despre această consolă trebuie să știți că vine și în varianta de culoare white (alb) la același preț (tot 690 de lei) și că grafica acesteia nu este excepțională. Majoritatea o cumpără deoarece nici Xbox Kinect ori PS Move nu pot face ce poate consola Nintendo Wii când e vorba de mișcare..

Poze

Culcată
Controller

Specificații tehnice

La prima vedere această consolă are niște specificații pricăjite cu ar fi procesorul de 700 megaherți, dar nu este așa deoarece este o consolă care a revoluționat lumea jocurilor prin faptul că te scoate din scaun. 😀
Detaliile tehnice detaliate ar fi procesorul de 729 Mhz de la IBM, suportă discuri cu două fețe de 12 centimetri și 8 centimetri. De asemenea are și sloturi de memorie numite Nintendo și SD de până la 2 giga.
Dacă e să vorbim de sunet atunci trebuie să știți că ți la acest capitol excelează deoarece sunetul este stereo cu Dolby Pro Logic 2.
Și pe partea de conectivitate stă destul de bine deoarece are suport pentru 4 controllere, un port pentru sensor bar, 2 USB-uri și are rețea wireless b/g.
Pe lângă faptul că suportă discuri și memorie SD trebuie să știți că Nintendo Wii Black are și memoria proprie de 24 de mega și flash de 512 mega.
Este o consolă negră și cum scriam în primul paragraf mai primiți următoarele accesorii jocuri Wii Sports, Controller Wii Plus, Stand Wii, Controller Nunchuk Negru, Cablu alimentare, Tava stand, Bara senzor si stand și Cablu AV.

Păreri pro și contra

Pro achiziției: consola Nintendo Wii are o culoare ce denotă stilul și eleganța, că este mai ieftină decât un XBOX ori PS3 și faptul că vine la pachet cu jocuri.
Contra achiziției ar fi faptul că are doar o manetă inclusă în pachet.

Concluzii

Consola Nintendo Wii Black Sports Resort Pak este o consolă Nintendo Wii cu dotări suplimentare cum ar fi jocurile și Wii Resort și cred că este un pachet destul de bun pentru oferit cadou, dar cred că mai trebuie cumpărată încă o „manetă”.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Nintendo Wii”

  1. Interesant. Detin un wii alb clasic si pot spune ca m-am cam plictisit de el. Suna mult mai tentant xbox-ul. Probabil ca o sa vind wii-ul si o sa imi iau un 360.

  2. La Wii grafica lasă de dorit, dar este făcut mai mult pentru mișcare, pe când Xbox-ul ori PS3-ul au o mulțime de jocuri, iar grafica nu se compară cu cea a Nintendo-ului. Și mai mult ca sigur că o consolă ca cea ultimele două amintite anterior crează dependență. Iar acum când și ele oferă „mișcare” cred că sunt foarte bune, dar tot Wii rămâne cea mai bună alegere pentru mulți datorită prețului mic.

  3. Si pt wii le gasesti tot pe „tornete” . Problema e ca majoritatea jocurilor de wii par a fi „desenate” si gandite pentru copilasi japonezi ce sufera de down sindrome.

Comentariile sunt închise.