Nintendo Wii Sports Pack

Se pare că această consolă Nintendo Wii, se află pe locul doi, în topul preferinţelor. Pachetul, numit şi Sports Pack, conţine 5 jocuri de sport (Tenis, Baseball, Golf, Bowling, Box). Succesul ei este datorită faptului preţul este mic (de la 699 lei) şi că jucătorii pe lângă că se joacă, mai fac şi sport în acelaşi timp. Motiv pentru care aveţi nevoie de un energizant la îndemână, şi o luaţi mai uşor, ca să nu faceţi febră musculară. O alternativă la acest model este consola Nintendo Wii Black Sports Resort Pak.

Poze

Pachetul
Şi baba poate...

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este acceptabil, de la 679 de lei, pentru o astfel de consolă. Pachetul conţine: consola, 1 controller, un nunchak, cele 5 jocuri, cabluri (pentru alimentare şi conectare TV). După cum vedeţi pachetul este cam sărac pentru acest preţ, de aceea va trebui să mai cumperi încă un controller, un nunchak, balance board (pentru unele jocuri), şi un motion plus pentru controller.

Nota 9

Am dat nota pentru consola Nintendo Wii deoarece pachetul Wii Sports Pack este redus, şi va trebui să mai cumperi nişte accesorii pentru ea, jocurile nu prea au nu ştiu ce grafică, dar este mai distractiv decât un PlayStation 3 sau Xbox 360.

Te-ar mai putea interesa