Nikon Coolpix S9500, aparat semi-profesional

Aparatul foto digital Nikon Coolpix S9500 vine cu un senzor foarte capabil de 18MP care e de tip CMOS. Principalele atuuri ale sale ar fi zoom-ul optic de 22x, posibilitatea de a filma 1080p și ecranul destul de mare. Nici nu costă prea mult, pentru ce poate, și de aceea cred că preţ bun Vezi prețul special de azi » e unul corect.

Aspect

Modelul acesta vine doar pe negru în momentul de față, dar s-ar putea ca în curând să fie disponibil și pe alte culori. Ecranul e unul mare de 3 inci și pe acesta puteți vedea rezultatul fotografierii ori filmării. Dacă aveți impresia că imaginile nu se văd prea bine pe acest ecran atunci puteți ape la la portul micro HDMI pentru a vedea conținutul aparatului pe un televizor sau ceva de genul.

Ecranul LCD
Ecranul LCD
Obiectivul
Obiectivul

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor CMOS și cu un procesor EXPEED C2 care e unul foarte capabil, iar din această cauză prețul e ceva mai mare decât al altor modele. Obiectivul e unul foarte bun, fiind capabil de a realiza un zoom optic de 22x, iar din această cauză puteți capta poze și clipuri de la distanțe apreciabile.
Normal că poate filma la calitate Full HD, iar această filmare se realizează cu sunet de tip stereo. Astfel, aparatul acesta e un foarte bun înlocuitor pentru o cameră video, putând fi considerat un aparat 2 în 1.

Păreri pro şi contra

Pro: portabilitatea e una bună deoarece aparatul cântărește circa 200 grame, iar bateriile rezistă undeva până la 200 și ceva de cadre; dispune de conectivitate WiFi; are GPS pentru geo tagging; are cele mai utile porturi cum ar fi USB și HDMI micro; vine cu multe efecte și presetări la pachet.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui aparat semi profesional atunci acest model ar fi foarte bun pentru tine deoarece are niște caracteristici de top printre care se numără suportul wireless și cel de GPS. Legat de GPS trebuie spus că nu puteți folosi aparatul pentru a vedea hărți deoarece această componentă inscripționează pozele cu coordonatele geografice de unde au fost captate.
Un scurt preview referitor la cameră poate fi observat din clipul de alături și cred că puteți vedea foarte bine cât de mare e ecranul.

Te-ar mai putea interesa