Nikon Coolpix S9300

Aparatul foto digital Nikon Coolpix S9300 de 16MP e cel mai bun model care poate fi luat într-o excursie deoarece e compact, performant iar prețul său nu e chiar așa de mare având în vedere că e cel mai bun model din categoria Style (compactă) a acestui producător. Se adresează celor care vor să realizeze fotografii de calitate de la o distanță mare și spun asta pentru că are: zoom optic de 18x cu sistem mecanic de reducere a vibrațiilor, GPS incorporat, ecran de 3 inci, modul auto HDR, filmare Full HD cu sunet stereo și fotografiere continuă cu 6.9 fps. Deci prezintă dotări mai mult decât decente și deci poate fi de folos chiar și fotografiilor profesioniști care sunt în căutarea unei soluții compacte. O alternativă mai accesibilă e S8200. Coolpix S9300 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

Are un senzor puternic de senzor din categoria sa – CMOS de 16MP. Calitatea imaginilor se datorează și procesorului de imagine și stabilizatorului de imagine. Vine cu un obiectiv cu zoom digital de 4x, zoom optic 18x, focalizare minimă de 4 cm și lentile 4.5-81.0 mm. Pe partea de control al fotografiei are balans alb auto, sensibilitate ISO 125-3200/auto, efecte foto, presetări, declanșare continuă, declanșare la zâmbet și funcție pentru detectarea feței.

Formatul de înregistrare e MOV iar calitate imaginilor poate să ajungă chiar și al 1080p cu sunet stereo. Nu trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără spațiu deoarece are un card de 8GB inclus dar și o husă. Acceptă doar carduri de tip SD/SDHC/SDXC. La capitolul conectivitate are USB, HDMI și NTSC/PAL. În pachetul său veți găsi: acumulatorul, șnur pentru mână, cardul, husa, CD-ul cu software-ul necesar, cablu av, adaptor ca și cablul USB. Acea baterie oferă utilizatorului circa 50 minute de filmare și 200 de cadre. Jos se poate viziona o mică prezentare a sa și a câtorva funcții speciale:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran mat, veți ști de fiecare dată unde ați făcut o fotografie – GPS, busolă digitală, fotografiere 3D, panorame de 180/360 de grade,

Minusuri: autonomia putea fi mai mare.

Concluzie

Nikon Coolpix S9300 e un aparat foto compact cu care veți obține doar cele mai bune rezultate iar datorită dimensiunilor sale, poate fi introdus în orice buzunar. Jos am pus un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa