Nikon Coolpix S6500

Nikon Coolpix S6500 e un nou aparat de la Nikon care vine cu Wi-Fi, senzor CMOS capabil de a filma Full HD, oa autonomie ridicată a bateriei și port Micro HDMI. Nu costă deloc mult, în opinia mea, deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand de top cu o fiabilitate ridicată care beneficiază de o garanție standard de 2 ani.

Aspect

În momentul de față e disponibil doar pe negru, la noi în țară, dar bănuiesc că în curând o să-l găsim și în alte culori. Ecranul, care se poate vedea în a doua poză, e unul de 3 inci, deci foarte mare, iar din această cauză o să poți vedea foarte clar rezultatul filmării și fotografierii.

Din față
Din față
Ecranul LCD
Ecranul LCD

Caracteristici tehnice

S6500 e un model foarte bun de aparat care vine dotat cu un senzor CMOS de 16MP care poate capta niște poze de o calitate excelentă chiar și de la distanță deoarece beneficiază de un zoom optic de 12x. Mai mult de atât, aparatul poate filma la calitate Full HD cu sunet stereo ceea ce e foarte bine deoarece acest gadget poate înlocui cu succes chiar și o cameră video.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; ecranul LCD e unul mare care facilitează vizionarea filmelor și a clipurilor direct pe aparat sau dacă aveți un televizor HDTV atunci pe acesta prin intermediul unui port HDMI care îl are aparatul; filmarea se realizează la înaltă definiție cu sunet, iar asta înseamnă că poate înlocui cu succes chiar și o cameră.
Contra: nu are GPS care să ofere posibilitatea de geo tagging.

Concluzie

Dacă ești pasionat de fotografie și vrei să captezi poze la detalii foarte bune atunci acest aparat ar fi o recomandare din partea mea. Din clipul de alături îți poți face o părere despre care sunt principalele avantaje ale aparatului de față și ar mai trebui adăugat faptul că e foarte simplu de utilizat chiar și de cei care nu au mai avut un astfel de aparat până acum.

Te-ar mai putea interesa