Nikon Coolpix S6400

Nikon Coolpix S6400 e unul dintre cele mai bune aparate compacte ale momentului și asta pentru că are un senzor CMOS de 16MP, zoom optic de 12x, înregistrează 1080p, iar portul HDMI e prezent sub forma uniu mini HDMI. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, iar pachetul standard conține un card și o husă, dar despre disponibilitatea acestora vă puteți informa aici.
E un aparat ușor de folosit și ușor ca greutate care vine de la un brand apreciat în lumea foto. Vine ca o alternativă foarte bună la DSLR-uri și se adresează în principal amatorilor și acelor persoane care nu se omoară cu setările.

Poze

Normal că fiind vorba despre un aparat Nikon, acesta e prezent pe mai multe culori, însă modelul negru e cel mai popular. Clipurile pot fi văzute pe ecranul din dotare de 3 inci ori pe un alt dispozitiv. Dimensiunile aparatului nu sunt deloc mari, dovadă o face greutatea de 150 grame, iar acest lucru face ca aparatul să fie extrem de bun pentru luat într-o vacanță.

Nikon Coolpix S6400
Obiectivul
Nikon Coolpix S6400 2
Pachetul

Specificaţii tehnice

Camera de la Nikon model Nikon S6400 e un veritabil Coolpix datorită senzorului caracteristic camerelor video. Astfel, o să puteți filma și fotografia orice la o calitate superioară modelelor cu senzor CCD. Iar, datorită zoom-ului optic foarte mare o să puteți capta diferite momente chiar și de la distanțe apreciabile.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un extrem de bun raport între preț și calitate; pachetul include și câteva cadouri; bateria are o durată bună de viață – 160 cadre; portabilitatea e foarte bună datorită bateriei care ține mult și greutății mici a aparatului; are multe presetări și efecte foto; ecranul e unul de tip touch; filmarea Full HD se realizează cu sunet stereo; ecranul e unul mare de 3 inci și te va ajuta să vezi amintirile la o calitate superioară.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă o să mergi în concediu într-o locație foarte frumoasă atunci cred că un astfel de aparat te va ajuta să-ți iei câteva amintiri. Normal că poți face poze și cu telefonul, dar niciodată o poză luată cu mobilul nu va fi la fel de calitativă ca cea luată cu o cameră de genul acesteia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nikon Coolpix S6400”

Comentariile sunt închise.