Nikon Coolpix S4300

Acest aparat foto digital Nikon Coolpix S4300 de 16 MP pe alb e un model foarte elegant și performant oferit de acest producător. faptul că are un preț ușor sub 700 lei, îl situează în clasa mijlocie adică cea care vă interesează. Spun asta deoarece majoritatea modelelor foarte scumpe vin cu tehnologii noi și o parte din ele sunt inutile. Un bun exemplu e fotografierea 3D deoarece pentru a vedea efectul 3D al pozelor ai nevoie de un tv sau monitor 3D. Ei bine acesta nu vine cu o astfel de tehnologie însă are un ecran generos de 3 inci, obiectiv Nikkor, filmare HD, modul AF, zoom optic și procesor de imagine EXPEED C2. Acestea sunt o parte din caracterisiticile sale speciale. Dacă doriți fotografiere 3D și filmare Full HD vă recomand modelul Coolpix S6300. Cred că diferența de preț nu e așa de mare deoarece acela are și zoom optic 10x. Acest Coolpix S4300 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

După cum am scris și anterior, are un senzor de 16MP de tip CCD, procesor de imagine EXPEED C2 iar stabilizatorul de imagine e unul mecanic VR. Pe partea de optică vine cu un obiectiv decent cu lentile 4.6-27.6 mm, un zoom optic 6x, un zoom digital 4x, blitz integrat dar și altele. Pe partea de control al fotografiei are o mulțime de presetări, sensibilitate ISO auto sau manual (80-3200), fotografiere continuă, declanșare automată, declanșare la zâmbet și detectarea feței.

Poate filma la calitate HD în format avi de maxim 2GB sau 29 de minute. Memoria internă e de 74 MB iar pentru cei care doresc să și filmeze, le recomand un card de 4 GB. NU vă recomand unul mai mare deoarece autonomia aparatului vă oferă posibilitatea să realizați doar 2 filmări (de 29 minute). Are conectivitate USB 2.0 și ieșire audio-video NTSC/PAL. Spre deosebire de aparatele clasice, acestea vin cu acumulatori reîncărcabili proprii. În cazul acestui aparat e vorba de unul EN-EL19 de tip Li-Ion. Autonomia aparatului poate să ajungă chiar și la 1 oră și 20 de minute de filmare sau 180 de fotografii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate accesoriile necesare le veți găsi în pachet (curea, cablu usb, cablu AV, stylus etc), are un design elegant, ecran LCD tactil și calitate foto decentă.

Minusuri: în pachetul său nu se găsește nici un card tip SD/SDXC/SDHC.

Concluzie

Acest Nikon Coolpix S4300 e un model recent oferit publicului larg alături de alte modele. Jos am pus un clip de prezentare cu acest model și unul foarte similar:

Te-ar mai putea interesa