Nikon Coolpix S3500, aparat cu 20MP

Un nou aparat din seria Coolpix e acest Nikon Coolpix S3500 care vine ca S3500 negru și S3500 argintiu. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte mic în opinia mea, iar dacă vă permite bugetul atunci puteți lua un card compatibil. Principalele avantaje oferite de acest aparat sunt senzorul de 20.1MP, posibilitatea de a filma HD, greutatea mică și multitudinea de presetări.

Aspect

În poza de alături se poate vedea modelul pe negru, iar despre acesta trebuie menționat că are un un ecran mediu ca mărime de 2.7 inci. Dacă ecranul vi se pare prea mic atunci puteți conecta aparatul la un laptop prin USB și să transferați conținutul sau să vă folosiți de un card.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor de 20.1MP care e de tip CCD și care vă oferă posibilitatea de a filma la înaltă definiție. Memoria internă e mică de doar 25 mega, dar se poate mări cu ajutorul cardurilor de memorie. Despre baterie trebuie spus că e vorba despre un model Li-Ion EN-EL19 care ține până undeva la 200 cadre. Portabilitatea e una crescută datorită bateriei care ține mult și a greutății mici de puțin peste 100 grame.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e mai mult decât decent; dispune de popularul port USB; portabilitatea e una crescută; are zoom optic de 7x care vă va ajuta să măriți obiecte care doriți să le filmați și care nu se află la o distanță prea mare; garanția e una mare și foarte bună; are Eye-Fi (un card cu capabiliate wireless) care permite transmiterea wireless a fișierelor spre un calculator.
Contra: nu poate filma Full HD și nu are port HDMI.

Concluzie

Modelul de față e unul de ultimă generație pentru cei cu un buget limitat la maxim 600 lei. E numai bun de luat în vacanță datorită portabilității sale și din această cauză o să încapă foarte ușor în buzunar. Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest aparat.

Un comentariu la „Nikon Coolpix S3500, aparat cu 20MP”

  1. Astept cu nerabdare sa-l tin in mana sa vad de ce e capabil. Nu stiu daca la nivel de soft e cu ceva diferit fata de variantele anterioare.

Lasă un comentariu