Nikon Coolpix S3300

Acest aparat foto digital Nikon Coolpix S3300 e varianta upgradată a lui S3100 care a avut succes în Europa. Însă acest S3300, aduce o carcasă de 19.5 mm grosime, obiectiv Nikkor cu zoom optic de 6x, lentile cu unghiuri largi (26-156 mm), senzor de 16MP, un ecran de 2,7 inci, filmare 720p și o autonomie de 210 de cadre. E disponibilă în diverse culori, precum: negru, roz, argintiu, albastru, verde, mov și roșu. Deci poate se regăsește și culoarea vostră preferată printre acestea. Pe negru parcă arată cel mai bine, iar dacă doriți să faceți un astfel de cadou, ar trebui să vă informați cu referire culoarea preferată a persoanei iubite. Dacă u vă permiteți acest model mai există și alternative precum L25. Acest Coolpix S3300 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și veți primi și două cadouri: o husă compatibilă și card de 4GB.

Poze

Ecranul
Pe negru

Specificații tehnice

Calitatea fotografiilor e asigurată de un senzor de 16MP de tip CCD, stabilizatorul mecanic de imagine de tip VR, procesorul de imagine EXPEED C2 și de lentile. Fotografiile pot fi salvate în diverse formate dar cel mai uzual e cel jpeg. Obiectivul are un zoom optic de 6x, un zoom digital de 4x, o distanță focală de cel puțin 5cm dar și altele. Pe partea de control al fotografiei are presetări, sensibilitate ISO 80-1600, declanșare automată, fotografie continuă, declanșare la zâmbet și funcție pentru detectarea automată a feței. O parte din aceste caracteristici și funcții le veți găsi cam la toate aparatele foto indiferent de preț.

Poate filma la calitate 720p cu sunet, iar dacă aveți de realizat o filmare mai lungă, puteți opta pentru calitatea VGA. Din păcate există unele limite, cum ar fi: dimensiunea fișierului (cel mult 2GB) și durata de filmare (cel mult 29 minute). Ecranul său e unul clasic de 2.7 inci și deci nu e cu touch. Suportă doar carduri SD, SDHC și SDXC, dar în această privință nu trebuie să vă faceți griji deoarece are un card inclus (cadou). Pe partea de conectivitate are NTSC/PAL și USB 2.0. Acumulatorul folosit e unul Li-Ion numit EN-EL19 care oferă o autonomie de circa 1.5 ore (puteți realiza trei filmări) și de 210 de fotografii. În pachetul său veți găsi următoarele: cablu audio-video, curea aparat foto, adaptor de încărcare, cablu USB, acumulatorul reîncărcabil și CD cu software-ul necesar.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmează HD, realizează fotografii destul de bune, compact, ușor de folosit și are toate accesoriile necesare.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Nikon Coolpix S3300 e recomandarea mea în acest buget deoarece nu are competiție iar pentru a vedea mai bine cum arată acesta, vă invit să vizionați clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa