Nikon Coolpix S31

Nikon Coolpix S31 e un aparat foto digital de tip sport și e disponibil în 5 culori vii. Performanțele foto sunt modeste deoarece într-un așa buget nu puteți avea pretenții mari. Poate fi cadoul ideal pentru cel mic deoarece e rezistent la apă, la șocuri și are un meniul ușor de folosit. Mai precis, rezistă până la 5 metri sub apă și restă dacă-l scăpați de la 1.2 metri (pe pământ). Oricum, pentru a realiza fotografii, trebuie să apăsați doar un buton. Dacă vă interesează mai mult performanța, atunci ar trebuie să optați pentru modele din alte serii și mai puțin cele sport. Nu aveți nevoie de un buget prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Designul e plăcut și lucios ca la restul modelelor sport de la acest producător. Indiferent că alegeți o altă culoare, caracteristicile și prețul sunt aceleași.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Senzorul de 10.1MP e unul de tip CCD care oferă o calitate îmbunătățită fotografiilor și filmărilor. Deasemenea, stabilizatorul de imagine e unul de tip digital VR. La capitolul de optică are zoom optic 3x, zoom digital 4x, lentile de 4.1 – 12.3 mm, distanță de focalizare minimă de 5 cm și altele. PE partea de control al fotografiei oferă sensibilitate ISO auto/manual (80 – 1600), câteva presetări, declanșare automată, fotografiere continuă 1.5 fps / 4 cadre, detectarea feței și declanșare la zâmbet. Pe scurt vine cu dotări și caracteristici modeste.

Calitatea de filmare maximă e cea 720p și filmările sunt salvate în format avi. Iar pentru că are doar 26 MB spațiu intern, e nevoie de un card de memorie. Având în vedere că autonomia e una de 220 cadre, nu are rost să alegeți un card prea mare, deoarece unul de 4/8GB mi se pare suficient. Ca și porturi are USB și ieșire AV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model cu construcție destul de robustă, vine în multe culori, e ușor de folosit, baterie proprie și filmează HD.

Minusuri: performanțele foto nu excelează.

Concluzie

Acest Nikon Coolpix S31 e o alegere bună dacă vreți un modele are să rezite la abuzuri, să aibă meniu simplu și un preț atractiv. Am postat un clip și cu un model similar doar că e pe negru. Culoarea nu prea joacă un rol prea important și aveți din cea alege, dacă nu, puteți opta și pentru un model din altă serie.

Lasă un comentariu