Nikon Coolpix S30

Acest aparat foto digital Nikon Coolpix S30 de 10MP e disponibil în mai multe variante/culori: alb, albastru și roz. Dacă nu ați știut S30 e o cameră ideală pentru cei pasionați de sporturi extreme dar e bună chiar și pentru familie în special dacă aveți copii mici și neastâmpărați. Poate fi folosită cu ușurință deoarece are un ecran generos, butoane mari și rezistă la șocuri (cel mult 1 metru). Nu are nimic chiar și dacă o scăpați în piscină (dar nu rezistă la mai mult de 3 metri sub apă). În mare, pot spune că are un senzor de 10 MP, zoom optic 3x, filmare 720p, ecran de 2.7 inci, distanță Macro 5 cm și altele. Coolpix S30 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Senzorul său de 10.1 MP e unul CCD de 1/3″ și e însoțit de un stabilizator electronic VR. Obiectivul său are un zoom optic 3x, un zoom digital 4x, lentile 4.1-12.3 mm și Macro 5 cm. Pe partea de control al fotografiei are: sensibilitate ISO 80-1600, balans alb, presetări, efecte foto, declanșare automată, fotografiere continuă, declanșare la zâmbet și funcție pentru detectare a feței. După cum am precizat anterior, poate filma HD dar în formant AVI și cu sunet. E bine că vine cu card inclus deoarece are o memorie internă insuficientă – 47 MB. Ca și conectivitate are USB 2.0 și ieșire AV. Nu se folosește de un acumulator propriu ci de două baterii AA și deci vă recomand baterii reîncărcabile cu încărcător (dacă doriți să economisi bani).

Durata de funcționare e impresionantă: cel mult 700 de fotografii și peste 3 ore de filmare dacă optați pentru baterii de tip litiu. Jos am pus o înregistrare realiză cu acest aparat și veți observa cât de bine se descurcă:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are card de 4 GB inclus, filmează HD, e disponibil în multe culori, nu e scump și oricine îl poate folosi chiar și bunicii (în special că aveți posibilitatea să alegeți limba dorită).

Minusuri: la un așa preț nu puteam avea cine știe ce pretenții.

Concluzie

Acest Nikon Coolpix S30 poate fi cadoul ideal pentru cei mici deoarece e rezistent la șocuri, are un design simplist dar robust în același timp și nu aveți nevoie de cine știe ce cunoștințe pentru a-l folosi. Pentru a vă face o idee despre acest model, v-am postat un clip mai jos:

Lasă un comentariu