≡ Meniu

Nikon Coolpix S2700

Nikon Coolpix S2700 e un nou aparat foto pentru ei pasionați de fotografie și care vor ceva cu care să facă poze de calitate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare în condițiile în care poate filma HD, are o baterie care ține până la 210 cadre și are multe presetări.
Aș recomanda acest aparat celora care nu au prea mulți bani, dar vor o cameră cu care să facă poze de calitate. Și telefoanele fac poze, dar nu la calitatea care o scoate acest gadget.

Aspect

Vine pe mai multe culori, iar alături vedeți un model care e destul de popular. Aparatul e dotat cu un ecran de 2.7 inci care e măricel, iar dacă vreți să vedeți ce ați fotografiat/filmat puteți să vă folosiți de acesta, de cablul USB sau de cel audio-video deoarece nu are HDMI.

Ecran

Ecran

Din față

Din față

Caracteristici tehnice

E un aparat destul de bun care beneficiază de un senzor CCD de 16MP care poate fotografia la această rezoluție și filam la maxim 720p cu sunet. Obiectivul e unul foarte bun deoarece are capabilitatea de a fotografia de la distanță datorită zoom-ului optic de 6x.
Memoria internă e cam mică, dar cu ajutorul unui card de memorie putem trece peste acest neajuns, aparatul suportând mai multe tipuri de carduri.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică până la 3 sau 4 ani… pe bani puțini; e un Nikon, iar asta ne spune foarte mult; poate filma la înaltă definiție și așa o să puteți capta filme la o calitate ridicată; are o portabilitate bună deoarece greutatea e una mică, iar bateria ține până la maxim 210 cadre.
Contra: nu filmează Full HD; nu are Android; nu are GPS; nu are wireless.

Concluzie

Dacă mergi undeva frumos în concediu atunci ai nevoie de o cameră în care să te poți baza. Aceasta e un Nikon de foarte bună calitate și o să poți face multe poze cu ea. Bateria o să te țină 200 de cadre dacă o să închizi aparatul după ce faci pozele. Dacă, nu atunci riști să faci o poză și aparatul să se închidă după jumătate de oră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu