Nikon Coolpix S2700

Nikon Coolpix S2700 e un nou aparat foto pentru ei pasionați de fotografie și care vor ceva cu care să facă poze de calitate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care poate filma HD, are o baterie care ține până la 210 cadre și are multe presetări.
Aș recomanda acest aparat celora care nu au prea mulți bani, dar vor o cameră cu care să facă poze de calitate. Și telefoanele fac poze, dar nu la calitatea care o scoate acest gadget.

Aspect

Vine pe mai multe culori, iar alături vedeți un model care e destul de popular. Aparatul e dotat cu un ecran de 2.7 inci care e măricel, iar dacă vreți să vedeți ce ați fotografiat/filmat puteți să vă folosiți de acesta, de cablul USB sau de cel audio-video deoarece nu are HDMI.

Ecran
Ecran
Din față
Din față

Caracteristici tehnice

E un aparat destul de bun care beneficiază de un senzor CCD de 16MP care poate fotografia la această rezoluție și filam la maxim 720p cu sunet. Obiectivul e unul foarte bun deoarece are capabilitatea de a fotografia de la distanță datorită zoom-ului optic de 6x.
Memoria internă e cam mică, dar cu ajutorul unui card de memorie putem trece peste acest neajuns, aparatul suportând mai multe tipuri de carduri.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică până la 3 sau 4 ani… pe bani puțini; e un Nikon, iar asta ne spune foarte mult; poate filma la înaltă definiție și așa o să puteți capta filme la o calitate ridicată; are o portabilitate bună deoarece greutatea e una mică, iar bateria ține până la maxim 210 cadre.
Contra: nu filmează Full HD; nu are Android; nu are GPS; nu are wireless.

Concluzie

Dacă mergi undeva frumos în concediu atunci ai nevoie de o cameră în care să te poți baza. Aceasta e un Nikon de foarte bună calitate și o să poți face multe poze cu ea. Bateria o să te țină 200 de cadre dacă o să închizi aparatul după ce faci pozele. Dacă, nu atunci riști să faci o poză și aparatul să se închidă după jumătate de oră.

Te-ar mai putea interesa