Nikon Coolpix S2600

Dacă vrei un gadget cool pentru a face poze atunci aparatul foto digital Nikon COOLPIX S2600 ar fi recomandarea mea deoarece are 14MP şi vine în mai multe culori cum ar fi black, purple şi pink, adică negru, mov şi roz. Însă nu acestea sunt motivele pentru care l-ai cumpăra, ci faptul că poate filma HD, are o grautate mică şi un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Un alt lucru deosebit e că dacă mai dai vreo 59 de lei în plus ai o garanţie suplimentară de încă 2 ani despre care mulţi spun că e o asigurare. Alături am pus câteva poze cu un model similar – S3100, despre a cărui clonă se spune că e acesta de faţă.

Poze

Toate culorile în care e disponibil
Acesta e albastru

Specificaţii tehnice

Coolpix S2600 are un senzor CCD de 14 megapixeli care poate realiza poze foarte detaliate. Eu am ceva asemănător şi chiar dacă are mulţi megapixeli prefer să fac poze la 3 megapixeli, în unele cazuri, deoarece cardul îl poţi umple foarte rapid cu câteva sute de poze dacă eşti un maniac foto. Memoria internă e de 39 mega, dar poate fi mărită cu diferite tipuri de carduri. Imaginile pot fi urmărite pe ecranul de 2,7 inch ori pe un calculator după ce conectezi aparatul prin USB ori dacă scoţi cardul şi-l bagi la un card reader.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, indiferent pe ce culoare vine; poate filma la înaltă definiţie; are bliţ incorporat pentru a realiza mai bine poze pe timp de noapte ori în condiţii scăzute de luminozitate; are un ecran destul de mare de 2,7 ţoli; greutatea e mică fiind de puţin peste 100 grame, iar dimensiunile sunt şi ele compacte; bateria ţine mult, adică peste 200 de poze şi o oră de filmare.
Contra: nu are HDMI şi nu poate filma Full HD.

Concluzie

Nikon Coolpix S2600 se descurcă de minune la fotografiat şi filmat şi având un preţ mic cred că e o investiţie rentabilă. Unele modele mai scumpe salvează filmările îm *.mov, dar acesta le salvează în *.avi ceea ce înseamnă că orice televizor cu player integrat redea acele filmări. Pozele sunt salvate în ca *.jpeg cu informaţii Exeif. Ce am uitat să specific e faptul că această cameră nu are GPS şi astfel nu se face geo tagging. Modelul S2600 a fost lansat de curând în România şi în lume, iar din acest motiv nu sunt video review-uri.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Nikon Coolpix S2600”

  1. Din moment ce e un aparat foto care poate filma chiar si 720p nu cred ca se poate comenta ceva in legatura cu el. Nici pretul nu e unul mare si singurul minus asa ma important ar fi faptul ca nu are functia de etichetare a pozelor si clipurilor cu coordonatele gps de unde au fost luate. Exista astfel de modele cu gps insa costa undeva la 1500 lei, deci de vreo 3 ori mai mult.
    Nu se poate spune ca e tocmai un model unic deoarece are functii si designul preluat de la alte modele si aici ma refer la modelul s3100 de care ai mentionat si tu.

  2. Putea avea capabilitatea de a filma 1080p însă nu știu dacă utilizatorul s-ar fi folosit de acest tip de filmare deoarece ocupă foarte mult spațiu pe card și normal că ar fi urcat prețul aparatului cu câteva sute de lei și atunci nu mai era așa de accesibil. Per ansamblu fiind un Nikon și văzând ce poate e un aparat recomandabil pentru cei care sunt în căutarea a ceva de firmă, bun și ieftin.

  3. Tin sa mentionez ca sunt foarte multumit de acest aparat…il am de 4 luni si nu am nimic contra.pentru cine nu se descurca…sa ma caute la x.factor_xen .ajut pe oricine cu placere

  4. Am lat acum 2 ani acest aparat. sincer nu l-am folosit prea mult. I-am incarcat acumulatorul de foarte putine ori. Din acesti 2 ani, unul mi l-am petrecut fara el. Asta din cauza ca acumulatorul nu mai poate fi incarcat. L-am trimis in service deoarece inca beneficiam de garantie. Am scris care e problema lui. Fara nici o explicatie mi l-au trimis incarcat de acolo. Acum iar s-a descarcat si ma uit neputincioasa la el. Am incercat sa il incarc la laptop,la priza, am folosit chiar 2 cabluri diferite. Nimic. Nu merge. Ce sa fac?Il trimit in service de fiecare data cand doresc sa ii incarc bateria????!!. Sunt profund dezamagita de el si de cei care se ocupa de service .

Comentariile sunt închise.