Nikon Coolpix P7700

Aparatul foto digital Nikon Coolpix P7700 nu e unul obișnuit de aceea are și un preț care iasă ușor în evidență. Caracteristicile sale sunt impresionante pentru dimensiunile sale de acea prețul poate fi comparat cu cel al unui DLSR mai accesibil. Deci are: realizarea de fotografii excelente în condiții de lumină scăzută – obiectiv luminos, obțineți fotografii și filmări pline de detalii – senzor mare, fotografiere rapidă, ecran de 3 inci mat și detașabil (ideal pentru realizarea de fotografii din diverse unghiuri) etc. Pe scurt spus, prețul e justificat de numărul mare de caracteristici oferite, iar dacă sunteți în căutarea unei camere portabile, cred că acesta e cea căutată. Acest model Coolpix P7700 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Are un senzor de 12.2 MP de tip CMOS care împreună cu restul caracteristicilor (procesor EXPEED C2, stabilizator VR și lentile F/2.0), veți obține rezultate foarte bune fie că fotografiați fie că filmați. Obiectivul său vine cu un zoom optic de 7.1x, distanță focală minimă de 2 cm și unul digital de 4x. Cât despre controlul fotografiei, are sensibilitate ISO maximă de 6400, balans alb, efecte, presetări, fotografiere continuă etc.

Puteți filma la calitate 1080p cu sunet stereo și în format MPEG-4. Puteți instala chiar și un blitz extern chiar dacă are unul incorporat. Chiar dacă nu are un vizor, vine cu un ecran generos care poate fi reglat în funcție de unghiul dorit (e rabatabil). Are conectivitate USB, AV și HDMI (de tip mini). Autonomia oferită de propriul acumulator e decentă: 305 cadre și 70 minute filmare.

Apreciez că vine cu un card de 8GB inclus deoarece memoria internă de 86 MB e destul de mică. Dar trebuie să menționez că are și o geantă care devină utilă când călătoriți sau nu aveți loc prin buzunare. Jos se poate viziona o mică filmare realizată cu acesta:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi caracteristicile sale speciale care le-am menționat sus, e robustă, autonomie decentă, filmează decent (se vede sus) și nu-i lipsește nimic.

Minusuri: nu și- permite oricine.

Concluzie

Acest Nikon Coolpix P7700 e o alegere inteligentă deci nu veți regreta nici un moment că l-ați ales și nu cred că ar avea rost să vă ofer o alternativă la acesta deoarece nu văd un concurent pentru acesta (poate doar un mirrorless).

Lasă un comentariu