Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nikon Coolpix P510

Aparatul foto digital Nikon Coolpix P510 de 16.1MP Black/Dark Silver e unul dintre acele modele care vin cu un zoom optic puternic, calitate foto excepțională (destul de apropiată de cea a DSLR-urilor), ecran LCD detașabil, GPS, fotografiere 3D, fotografiere rapidă, focalizare automată dar și altele. Spre deosebire de modelul P500 acesta aduce GPS (veți ști de fiecare dată unde ați făcut fotografia), un senzor mai mare și un zoom de 42x. Însă prezintă același sistem de zoom – prin apăsarea unui buton (această caracteristică poate fi observată și în clipul de mai jos). Coolpix P510 are un preț bun Vezi prețul special de azi și veți primi și un card SD și o geantă.

Poze

Ecranul LCD

Aparatul foto

Specificații tehnice

Are un senzor CMOS de 16.1 MP care mi se pare bun în special că e vorba de un parat foto digital. Deasemenea are procesor de imagine EXPEED C2, stabilizator de imagine Mecanic VR și blitz incorporat de tip TTL. Obiectivul său are un zoom optic de 42x, digital de 2x, lentile 4.3-180 mm și o distanță de focalizare minimă de 1 cm.

Pe partea de control al fotografiei are balans alb, sensibilitate ISO 100-6400/auto, diverse efecte foto, presetări, fotografiere continuă, declanșare automată, detectarea feței și declanșare la zâmbet. Poate filma la calitate FullHD în format MOV și cu sunet stereo. Deci nu aveți nevoie de o cameră video deoarece acest aparat foto e aproape la fel de bun. Ecranul său de 3 inci poate fi reglat după cum doriți deoarece e detașabil. Nu trebuie să vă mai faceți griji de vreun card de memorie deoarece are unul inclus de 8GB (la varianta Black). Deci pot spune că memoria de 90 MB e irelevantă. La capitolul conectivitate are USB 2.0, mini HDMI și NTSC/PAL.

Spre deosebire de aparatele foto mai vechi acestea vin cu acumulatori proprii. În cazul acestui model P510 e vorba de unul Li-Ion numit EN-EL5 care oferă o autonomie de circa 1 oră de filmare și 240 de fotografii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: fotografiere rapidă, zoom puternic, compactă, ecranul are protecție anti-reflexie, GPS, fotografiere 3D, panorame de 180 sau 360 de grade.

Minusuri: ar fi fost interesant dacă ar fi avut un senzor ca și cel Exmor R, adică care nu necesită blitz la luminozitate scăzută.

Concluzie

Nikon Coolpix P510 e o cameră foto compactă care poate fi o alternativă accesibilă la un DSLR și care poate realiza chiar și fotografii profesionale care apoi pot fi retușate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu