Nikon Coolpix P310

Modelul de aparat foto digital Nikon Coolpix P310 e unul al anului 2012 și trebuie să recunoaștem că pe internet nu au fost publicate prea multe teste cu el din această cauză. Nu e tocmai un aparat profesional ci unul compact care are un senzor de 16.1MP care poate capta filme la 1080p și de aceea are un preț ușor ridicat. Nikon P310 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea se poate spune că nu e deloc scump dacă e să-l comparăm cu alte modele. Venind de la un brand cu renume are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani pe bani puțini.

Poze

Se poate vedea că e negru, însă s-ar putea ca în curând să fie disponibil și pe alte culori. Obiectivul e destul de mare, dar nu are un zoom optic exagerat deoarece e de doar 4x. Rezultatul fimării ori fotografierii poate fi admirat pe ecranul de 3 inci care e unul de dimensiune peste medie și asta pentru că majoritatea camerelor au ecran de 2,7 inci.

Din față
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Ar fi destul de multe detalii de discutat referitor la P310 dar cel mai important lucru la aparat sunt obiectivul, lentilele, senzorul și meniurile. Imaginile sunt foarte clare și filmările pot fi captate la calitate Full HD. Un alt lucru important e faptul că filmarea se înregistrează alătur ide sunet stereo și asta aș spune că e un mare plus.

Păreri pro şi contra

Pro: dacă luăm în considerare că are posibilitatea de a filma FullHD atunci putem spune că prețul nu e deloc exagerat; senzorul CMOS e foarte capabil; are numeroase porturi printre care se numără HDMI-ul și USB-ul; suportă numeroase tipuri de carduri; bateria íen destul de mult; greutatea e de sub 200 grame.
Contra: prețul depășește 1000 lei, dar poate fi folosit și pe post de cameră video.

Concluzie

Dacă vrei un aparat bun atunci îți recomand cu căldură un astfel de aparat deoarece pe lângă că e nou e și capabil în a filma și fotografia. Pentru a vedea cum arată îți recomand clipul de alături care e un preview foarte reușit. Nu e foarte grau de folosit și dacă vreți mai multe informații despre el atunci aveți manualul său care o să-l găsiți în pachet.

Te-ar mai putea interesa