Nikon Coolpix L810

Dacă vrei un aparat foto cât de cât profesional atunci îți recomand acest model adică aparatul foto digital Nikon Coolpix L810 care se remarcă prin senzorul de 16,1 megapixeli și culoarea neagră. Vine cu o mulțime de cadouri cum ar fi card, încărcător și geantă, și nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Dacă luăm în considerare că poate filma HD atunci vedem că își merită banii.

Poze

În opinia mea, Nikon L810 e un foarte bun aparat de dus în vacanță, iar din imagini se poate observa că are un obiectiv mare și din această cauză o să puteți filma și fotografia obiecte la distanțe apreciabile deoarece are un zoom de 26x și e vorba de un zoom optic. Chiar dacă pare mare. Greutatea nu e exagerată deoarece cu tot cu accesorii are undeva la 400 grame.

Obiectivul
Camera

Specificaţii tehnice

Aparatul Nikon Coolpix L810, 16.1MP, Black vine cu senzor CCD de 16,1 megapixeli și deoarece e pe negru arată mai bine decât alte modele pe argintiu. Zoom-ul e foarte bun fiind de peste 25x. Poate fi alimentat cu bateri AA și chiar dacă vi se pare că se alimentează cu baterii depășite să știți că nu e așa deoarece bateriile acestea le găsești oriunde în lume la prețuri foarte bune. Pozele sunt salvate în diferite formate printre care *.jpeg cu informații exeif și filmările sunt salvate ca *.mov.

Păreri pro şi contra

Pro: are un senzor destul de bun; zoom-ul e exemplar; nu costă prea mult; ecranul de 3 inci e unul destul de mare și dacă vi se pare mic atunci pentru a admira pozele sau filmele puteți trensfera amintirile prin intermediul porturilor disponibile; are HDMI, USB și ieșire audio-video.
Contra: greutatea nu e de cameră compactă deoarece e undeva la 400 grame, însă performanțele și dotările îl recomandă.

Concluzie

Aparatul Coolpix L810 se descurcă vine la filmat, asta o să o vedeți din clipul de alături, însă cel mai bine se descurcă la fotografiat. Prețul e unul superior camerelor compacte, însă și performanțele sunt excepționale și pozele sunt foarte clare. Bateriile o să țină destul de mult, iar dacă se descarcă atunci există un încărcător livrat ca și cadou care o să vă ajute să încărcați bateriile.

Un comentariu la „Nikon Coolpix L810”

  1. salutare rog frumos sa imi spuna cineva care foloseste acest model daca face si fotografii panoramice? Multumesc

Lasă un comentariu