Nikon Coolpix L610

Nikon Coolpix L610 e un aparat foto digital foarte bun care un senzor CMOS de 16 megapixeli. Acesta senzor e capabil chiar și de a filma la calitate Full HD și asta e un plus la banii pe care îi dai pe el. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu e deloc mult. Obiectivul nu e la fel de mare precum cel al modelului P500, dar e destul de bun având 14x.

Poze

Acest model e prezent doar în culoarea neagră la noi în țară, dar acest lucru s-ar putea schimba în perioada următoare în sensul că ar putea apărea și alte culori. Ecranul său e unul mare de 3 inci și cred că e suficient de mare pentru a viziona poze ori filmări pe el, iar dacă vi se pare mic atunci puteți conecta gadgetul la un TV.

Din față
Ecran LCD

Specificaţii tehnice

Nikon L610 e un aparat foarte bun datorită faptului că e realizat de un brand cu renume și că are un senzor CMOS și un procesor de imagine EXPEED C2. Pozele captate pot fi salvate ca imagini *.jpeg cu informații EXIF, iar filmulețele sunt salvate ca *.mov la o calitate de maxim 1920 pe 1080 pixeli. Normal că filmarea se realizează cu sunet stereo și asta e ceva deosebit deoarece filmele vor putea reda niște amintiri mai „memorabile”.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate mi se pare a fi foarte bun deoarece nu costă prea mult și are multe facilități deosebite; memoria internă e mică, dar puteți introduce carduri de memorie cu care se poate extinde capabilitatea acestui aparat pe partea de memorie internă; vine cu multiple porturi printre care se numără și cel HDMI care e mic, adică mini HDMI.
Contra: nimic, dar așteptăm aparatul și pe alte variante de culoare.

Concluzie

Dacă vrei un aparat bun atunci îți recomand acest model deoarece arată foarte bine și e și foarte capabil. Un alt plus ar fi faptul că vine cu multe cadouri printre care se numără o husă și un card, dar mai mult despre aceste cadouri puteți vedea aici. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece e un aparat simplu pentru amatori.

Te-ar mai putea interesa